pacificist مدیر عضویت: 1399/06/07 تعداد پست: 2666 عنوان مادرشوهر | مشاهده متن کامل بحث + 169 بازدید | 16 پست بی خبر بلند شده اومده خوم منم سر سنگین بهش گفتم نگفتید میاییدک میگه چرا صبح به پسرم گفتم ساعت 9 گفته 9 و نیمم تو خونه است😕با وجود اینکه میدونه من شرایط پذیرایی ندارم دستم شکسته😑 1399/11/22 | 13:16 1 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
هکوریپکور عضویت: 1399/04/02 تعداد پست: 4386 اونش هیچی فک کن مثلا هر چی میبینه خوراکی گاهی اگر روش بشه میگه یکمی شو بده به من خو برو بخر😑 بادم شوهرم گرفته بود توبارداریم سه بار گفت بریز توپلاستیک برام گوش مو کر سردادم ریخت تومشتش بردمیگفت حالاییا چ ب خودشون میرسن زنکه ندیدبدید جوجه میشه محکم بچسبی ب دل و روده مامان 😍❤️ آخه باید بیای حتماااااااا
pacificist مدیر استارتر عضویت: 1399/06/07 تعداد پست: 2666 بادم شوهرم گرفته بود توبارداریم سه بار گفت بریز توپلاستیک برام گوش مو کر سردادم ریخت تومشتش برد می ... ایی ایی🤢 من موندم اصلا چرا اینا پسراشونو زن میدن 😑من شوهرم مونده چکارشون کنه حریفشون نیس کلا میگه چی بگم ،بگم نیا وقتی بهش میگم زنم دستش شکسته باز پا میشه میاد😑