2777
2789
عنوان

افسردگی

133 بازدید | 29 پست

دوستان من خواهرم ۲۶ سالشه بعد کلا یه مدتیه که همش میگه من زنده بمونم که چیییی ، بعد کلا یه مقدار توی خودشه و ناراحته.

گاهی اوقات هم میزنه زیر گریه و یهو ساعتها گریه میکنه.

بعد من بهش میگم خب الان علت ناراحتیت چیه ؟؟

اونوقت خواهرم میگه من اصلا از زندگی خوشم نمیاد و به نظرم جالب نیست زندگی کردن.

کلا خواهره من از ابتدای نوجوانیش یه مقدار افسرده بود و وقتی وارد دانشگاه شد یه مقدار حالش بهتر شده بود اما الان دوباره همون افکار رو داره.

حالا اصلا خواهره من کلا چیزی کم و کسر نداره ینی اینکه مثلا بگیم به علت خاصی ناراحته ، اصلا اینطور نیست.

کلا از بچگی ادمه زیاده خواهی بود و به هیچی قانع نبود.

روانشناس هم بلند نمیشه بیاد 

ما نمیدونیم چکاز کنیم واسش 

شما کسی رو داشتین که اینطور باشه؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اخه روانشناس ها کلا کاره خاصی انجام نمیدن برای ادم  یکسری حرفهای کلیشه ای میزنن فقط

باید روانپزشک برین . روانشناس براش فایده نداره با دارو خوب میشه 

کاربری اقا عزیزمو گلم 💀☠
خب اگه اعتقادتون اینه ک دیگه حرفی نیس. دنبال راه حل نباشین 💅

راستش من خودم نمیدونم باید چکار کنم 

اخه از یک طرف میگم اگر نبریمش دکتر یهو به وضع بدتری بیوفته

از یه طرف هم احساس میکنم مشاور خیلی کاری از دستش برنمیاد

موندیم سر دوراهی

راستش من خودم نمیدونم باید چکار کنم  اخه از یک طرف میگم اگر نبریمش دکتر یهو به وضع بدتری بیوفت ...

دقیقا بدتر میشه. من خودم چن ساله درگیرشم و کاملا درک میکنم این شرایط رو

ی جلسه ببرید روانشناس بعد ک تموم شد بپرسید لازمه دارو هم مصرف کنه یا ن. اگه حاد باشه ارجاع میده ب روانپزشک. دارو در کنار مشاوره و البته اراده خود شخص تا حد زیادی جواب میده 

اگه دارو هم لازم نباشه همون صحبت کردن راجب مشکل خودش کلی تو بهبود شرایط تاثیر داره.باعث میشه آدم بتونه فک کنه و راه حل پیدا کنه

خودم!

از بچگی هزار هزار مشکلات تا الان.۱سالم هس ک تو خونه هستم(باورکن،تو این ۱سال فقد۲بار رفتم بیرون اونم بزور و با مادرم)اصلا حس هیچی رو ندارم.زمان الکی الکی داره میگذره..........

موقعه نوجونیش هبچوقت نبردینش دکتر؟

بله بردیم

فقط یه مشت راهکارهای کلیشه ای دادن دکترا

مثلا سعی کن مثبت فکر کنی و یوگا کنی و ....

اخه اصلا ادمی که انقدر اعصابش بهم ریختس چجوری بیاد مثبت فکر کنه.

مشاور خوب و دلسوز واقعا کم هست