2777
2789
عنوان

افسردگی

| مشاهده متن کامل بحث + 133 بازدید | 29 پست
خودم! از بچگی هزار هزار مشکلات تا الان.۱سالم هس ک تو خونه هستم(باورکن،تو این ۱سال فقد۲بار رفتم بیرو ...

منم اونطورم وقتی خونه میمونی ادم دیگه نمبخواد بره بیرون.چند بار سعی کن بری بگردی میبینی بازم میخوای بری.روحیت باز میشه

خدایا رهایم نکن😔

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

منم اونطورم وقتی خونه میمونی ادم دیگه نمبخواد بره بیرون.چند بار سعی کن بری بگردی میبینی بازم میخوای ...

رفتن ک میرم،البته تصمیم گرفتم از عید شروع کنم ک یکم اینور اونور برم.میدونی دست خودم نیس،حتی از پنجره هم بیرونو نگاه میکنما حس میکنم دارم برق میگیرم!

بله بردیم فقط یه مشت راهکارهای کلیشه ای دادن دکترا مثلا سعی کن مثبت فکر کنی و یوگا کنی و .... اخه ...

درمان افسردگی سخته.داداش منم افسرده پرخاشگر بدبین روانپریش اظطراب شدید داره خیلی وقته دارو میخوره ولی دارو خیلی بهتر میکنه .میگن باید درمان شه نشه بدتر میشه.حتما روانپزشک صحبت کنین هر چی باشه سوادش از روانشناس بهتره.اگه لازم باشه دارو میده 

داداشم بعصی وقتا خیلی سر حاله بعصی وقتا بده.خیلی سخته رو ما تاثیر بدی داشته واقعا

خدایا رهایم نکن😔

رفتن ک میرم،البته تصمیم گرفتم از عید شروع کنم ک یکم اینور اونور برم.میدونی دست خودم نیس،حتی از پنجره ...

برو باشگاه ورزشی.قبلا من شنا میرفتم خیلی روحیم فرق کرده بود.کرونا باعث این افسردیا  یا بدتر شدنش شد

خدایا رهایم نکن😔

باشد میرم:) ن من قبل از کرونا هم همینجور بودم.

منم تو ۱۹ ۲۰ سالگیم افسرده بودم هیجا نمیرفتم نه مهمونی نه خرید همش خونه.اصلا دلم نمبخوایت جایی برم.هر کی منو میدید میگفت افسرده😂بعدش کلا خوب شدم بر عکس میخوام بگردم

خدایا رهایم نکن😔

منم تو ۱۹ ۲۰ سالگیم افسرده بودم هیجا نمیرفتم نه مهمونی نه خرید همش خونه.اصلا دلم نمبخوایت جایی برم.ه ...

شاید منم همینجور باشم چون چندماه دیگه۱۸سالم میشه.شاید ی عادت باشه ب خونه موندن.اما درستش میکنم،فقد یچیزی بالاتر درمورد برادرتون خوندم،پرخاشگر بدبین.اینارو منم دارم!بعد ی مدت هم یهویی ک عصبی میشدم گریم میومد،یا ک خنده!.خیلی چیزای دیگه...

نمیدونم بخدا نمیدونم باید درمان بشم حتما.

شاید منم همینجور باشم چون چندماه دیگه۱۸سالم میشه.شاید ی عادت باشه ب خونه موندن.اما درستش میکنم،فقد ی ...

عزیزم ایشالله خدا شفاتون بده مال تو چیز خاصی نیست با دوستات خانوادت بگردی تو اجتماع بری روحیت خیلی عوض میشه ولی بخث داداش من خیلی پیچیدست یعنی اگه عود کنه بیماریش از دنیای واقعی میره تو عالم خیالش رفتارای همرو دشمن بودن تلقی میکنه و کینه به دل میگیره در صورتی کع طرف هیچ کاری باهاش نداره.خدا به هیشکی نشون نده

خدایا رهایم نکن😔

عزیزم ایشالله خدا شفاتون بده مال تو چیز خاصی نیست با دوستات خانوادت بگردی تو اجتماع بری روحیت خیلی ع ...

باشد،ممنونم از گفته‌هاتون و وقتی ک گذاشتید.

انشالله ک برادرتون هم ب زودیِ‌زود خوب خوب بشه.