2777
2789
عنوان

غیرت بی جا

| مشاهده متن کامل بحث + 1560 بازدید | 50 پست

اشتباه نکن جلویه خواسته های شوهرت وایسا منم شوهرم اوایل خیلی زورگو بود و عقده های بچگیشو سره من میخواست خالی کنه یسال تحمل کردم ولی دیگه بریدم و اساسی جلوش وایسادم خودشو جمع کرد....

یچیزایی رو حق داشت غیرتی میشد مثه تیپ و قیافم ولی یچیزایی رو الکی پیله میکرد که قشنگ وایسادم جلوش و اونم قبول کرد که زور میگفته

با خدا باشو پادشاااااهی کن ؛ بی خدا باشو گدااااایی کن 😍😍😍😍😍 عشق اول و آخرم فقط خدااااااااااااااااااااااااست 😍😍😍😍

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

یه چی بگم پدر و مادرش خدا ازشون نگذره، این چیزارو میکنن تو ذهنش اما خیلی چیزارو رعایت نمیکنن، پدر شوهرم فوق العاده بدچشمه، یا مادر شوهرم چندین ساله شوهرشو از رابطه محروم کرده، حالا جانماز واسه من آب میکشن، شوهر من لنگه دوتاییشونه

اشتباه نکن جلویه خواسته های شوهرت وایسا منم شوهرم اوایل خیلی زورگو بود و عقده های بچگیشو سره من میخو ...

دیگه انگار کنترلش از دستم خارج شده نفرت پیدا کردم، پدر و مادرش زندگی خودشون و رو ما دیکته کردن

دیگه انگار کنترلش از دستم خارج شده نفرت پیدا کردم، پدر و مادرش زندگی خودشون و رو ما دیکته کردن

چه بد مگه دور از جون کلفت آوردن که دستور میدن ....

خدا به راه راست هدایتشون کنه 

با خدا باشو پادشاااااهی کن ؛ بی خدا باشو گدااااایی کن 😍😍😍😍😍 عشق اول و آخرم فقط خدااااااااااااااااااااااااست 😍😍😍😍