2777
2789
عنوان

غیرت بی جا

| مشاهده متن کامل بحث + 1560 بازدید | 50 پست
مادربزرگ خدابیامرزم، حرف قشنگی میزد میگفت آدم شکاک خودش نجسه، یعنی چون خودش مشکل داره فکر میکنه بقیه ...

نه عزیزم در مورد هم صدق نمیکنه بعضیا خاطره بدی از گذشته دارن یا چیز بدی دیدن یا توی خونوادشون ارثیه

کافیه باور کنی یک ملکه هستی👸تاجهان جلوی رویاهات زانو بزنه✌✌
اینو موافقم، چون تو مجردیش، همسایه دیوار به دیوارشون، نمیدونسته، که شوهرم خواهر داره، دختره رو تو پا ...

خب دیگه،همین باعث شده تصویر بدی از زن توی ذهنش شکل بگیره،و با محدود کردن کردن،و حتی تهمت زدن بهت،و در جواب تهمتش گریه کردن شما و ابراز ناراحتیت برا اینکه خودتو بهش ثابت کنی،باعث میشه آروم بگیره 

باید مشاوره بری،چون این چنین اختلالات 

باید حتما زیر نظر مشاور درست شه 

چون اگه بخوای بی اهمیت باشی نسبت ب حرفاش،ممکنه کار ب جاهای باریک بکشه ک تهمت پیشش هیچه

و اگه بخوای خیلی پر و بال بدی ب حرفاش و هی غلام حلقه ب گوش باشی،ممکنه فکر کنه حتما خطا کاری ک حالا مطیع شدی !

برا همین حتما مشاوره برو ک با صحبت کردن با شوهرت بهت راهکار بده 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

شوهر من رو تراس خونمون بدون تیشرت می ره اما بمن اجازه نمیده بدون روسری برم، اعتراض هم بکنم میگه چون ...

چن ساله ازدواج کردی ؟؟بچه هم داری؟؟

چن ساله ازدواج کردی ؟؟بچه هم داری؟؟

یه دختر دارم ۶ساله ازدواج کردم، همش تهدیدم میکنه بچمو ازم میگیره، منم لال شدم نشستم سر زندگیم، راستش نفرت دارم ازش، اونم میدونه مجبورم و طاقت دوری بچه رو ندارم مدام اذیت میکنه

غیرت بد نیست گلم،شوهرمنم غیرتیه ولی غیرتش اینه مثلا اگر کسی به من حرفی بزنه مه بدونه ناراحت میشم سری ...

متاسفانه مردایه ایرانی غیرتو تو حجابو پوشوندن چهارتا تار مو می بینن از این جنبه ی غیرت بی زارم

اینو بدون !!! فمینیست یعنیبرابری هر دو جنس نه برتری یک جنس!!  اینم یاد بگیربدن من مال منه!  حجاب من انتخاب منه!  اگه لختم.... اگه چادری... انتخاب منه به هیچ کسی هم ارتباطی نداره💞 یکی دوس داره شلوار زاپ دار بپوشه موهاشو زرد کنه مانتو کوتاه بپوشه یکی دیگه هم دوس داره چادر سرش کنه و کسی بدنشو نبینه....آیا به منو تو ربطی داره؟؟؟؟  نـــــــه!  پس دخالت نکن 
نه عزیزم در مورد هم صدق نمیکنه بعضیا خاطره بدی از گذشته دارن یا چیز بدی دیدن یا توی خونوادشون ارثیه

ارثیه، شوهرم با افتخار تعریف میکرد مادرم هر وقت مرد نامحرم خونمون زنگ میزد انگشتش می ذاشت تو دهنش صحبت میکرد( برا اینکه مثلا صداش دل مرده رو نلرزونه)

مادربزرگ خدابیامرزم، حرف قشنگی میزد میگفت آدم شکاک خودش نجسه، یعنی چون خودش مشکل داره فکر میکنه بقیه ...

وای که این حرف چقد درسته ❤

اینو بدون !!! فمینیست یعنیبرابری هر دو جنس نه برتری یک جنس!!  اینم یاد بگیربدن من مال منه!  حجاب من انتخاب منه!  اگه لختم.... اگه چادری... انتخاب منه به هیچ کسی هم ارتباطی نداره💞 یکی دوس داره شلوار زاپ دار بپوشه موهاشو زرد کنه مانتو کوتاه بپوشه یکی دیگه هم دوس داره چادر سرش کنه و کسی بدنشو نبینه....آیا به منو تو ربطی داره؟؟؟؟  نـــــــه!  پس دخالت نکن 
یه دختر دارم ۶ساله ازدواج کردم، همش تهدیدم میکنه بچمو ازم میگیره، منم لال شدم نشستم سر زندگیم، راستش ...

باید یه کاری کنی اعتماد کاملشوجلب کنی اون حس شک و برطرف کنی  جالا با محبت شده مطیع بودن شده احترام گذاشتن شده  یه جوری خیلی زمان میبره ولی هیچوقت ترستو نشون نده نقطه ضعف دستش نده

باید یه کاری کنی اعتماد کاملشوجلب کنی اون حس شک و برطرف کنی  جالا با محبت شده مطیع بودن شده احت ...

ببین من درطول روز اصلا گوشی ندارم ، کامپیوتر ندارم، پول هم ندارم که بخوام جایی برم، چطور میشه بی هیچی خیانت کرد؟

ببین من درطول روز اصلا گوشی ندارم ، کامپیوتر ندارم، پول هم ندارم که بخوام جایی برم، چطور میشه بی هیچ ...

منظورم خیانت نیس گلی خدا نکنه

شاید اون فک میکنه دوسش نداری یا یه جوری داری تحملش میکنی میخاد با این کارا حرصت بده یا فک میکنه تو میخای تقاص کاراشو با خیانت جواب بدی