2777
2789
عنوان

غیرت بی جا

| مشاهده متن کامل بحث + 1560 بازدید | 50 پست

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

از مردایه غیرتی بیزارم

غیرت بد نیست گلم،شوهرمنم غیرتیه ولی غیرتش اینه مثلا اگر کسی به من حرفی بزنه مه بدونه ناراحت میشم سریع عکس العمل نشون میده.من بارها ازش خواستم سکوت کنه ولی میگه به غیرتم برمیخوره جلو چشمم دل زن و بچم بشکنه.بعضی مریضن و گیر الکی میدن

من حسابم زِ همه مردم این شهر جداست/من امیدم به خدا، بعدِ خدا هم به خداست
بعضی وقتا میگم من که دائما متهم میشم لااقل یه خطایی بکنم که دلم نسوزه

این مثل این میمونه ک به کسی ک ترک کرده بگن معتاد بگ خب پس منم میرم دوباره مواد بکشم،😐😐

آدما دروغن........🔗برای اینکه عاشقت شن 🖤بهشون دروغ بگو،.  بهشون دروغ بگو ......😏 اینجا خیلی وقته عقیده ها مردن فهمیدم همه دریده ها گرگن نمی دونی طرف رفیقه یا دشمن🤷🏻‍♀️🔪💔..... اره قدیما فاز برعکس بود لااقل حرفات یه کم طعم خوبی میداد 🤏🏽✨..........تاتحویلت گرفتیم یابو برت داشت😏...ولی قبلنا یادت نی انگار اخ یی یسری ادما لال بودن ایکاش😸👐🏿 ...... باید برم🚶🏻‍♀️ ....شاید یه روز دلیلش و بهت بگم.....👌🏼🙂
مثلا میگه تو خونه آروم حرف بزن، صدات می ره بیرون، خونمون ویلایی و بزرگه آخه چطور میشه 

این غیرت نیس 

اسم هر تعصب و حساسیت بی جا و افراطی رو غیرت نذارید

این حساسیت های بیجا و شکاکی یا ریشه در کودکی داره و خونوادش یا تجربه تلخ در طول زندگی 

برا همین میاد شمارو منع میکنه از طبیعی ترین کارایی ک حقت هست ک خودشو آروم کنه 

برید پیش مشاور 

مثلا اک نشسته باشم چیزی روی پام نباشه نامحرم باشه میگه مشکل داری و با فلانی رابطه داشتی

این غیرت بی جا نیس رسما بیمارن شوهرتون سریعتر درمانش کنید

دامبلدور: هری رنج کشیدن نشون میده تو هنوز یک انسانی درد بخشی از انسان بودنه هری:پسمن نمیخوام انسان باشم.
این مثل این میمونه ک به کسی ک ترک کرده بگن معتاد بگ خب پس منم میرم دوباره مواد بکشم،😐😐

کاملا مثالت اشتباه بودا

کسی ک میگه چادری بوده و مقید و حالا از شکاکی و حساسیت شوهرش ب رنج اومده ب معتادی ک ترک کرده تشبیه میکنی ؟؟

در صورتی درست می‌بود حرفت ،ک استارتر تیپش باز میبوده قبل ازدواج و روابط آزاد داشته،حالا ک شوهرش گیر میده،بگه خب باز برم ب کارای گذشتم تا دلم نسوزه

این غیرت نیس  اسم هر تعصب و حساسیت بی جا و افراطی رو غیرت نذارید این حساسیت های بیجا و شکاکی ...

اینو موافقم، چون تو مجردیش، همسایه دیوار به دیوارشون، نمیدونسته، که شوهرم خواهر داره، دختره رو تو پارکینگ خونه سوار ماشین میکردن، می بردن میاوردن

اینو موافقم، چون تو مجردیش، همسایه دیوار به دیوارشون، نمیدونسته، که شوهرم خواهر داره، دختره رو تو پا ...

الان خواهر شوهرت در چه حاله چی میگه؟ 

هر مشکلی حداقل دو راه حل داره. یک سکوت. دو گذر زمان. 
مثلا اک نشسته باشم چیزی روی پام نباشه نامحرم باشه میگه مشکل داری و با فلانی رابطه داشتی

ایشون شکاک ان درمان داره ولی مطمئن باش خود به خود درس نمیشه منم به عینه همچین آدمیو دیدم و زندگی کردم بفکر درمان باش و مشاور و روانپزشک آقا باید دارو مصرف کنه وگرنه هر چه سنشون بالاتر میره بدتره میشه و این زندگی چیزی جز عذاب نیس اگه درس نشد آخرین چاره اش طلاقه سخته خیلی خیلی سختهتجربه اش دارم

کافیه باور کنی یک ملکه هستی👸تاجهان جلوی رویاهات زانو بزنه✌✌