2777
2789
عنوان

قلبم شکسته

71 بازدید | 15 پست

دلم شکسته دلم بچه میخواد می‌خوام بتونم مادر بشم باردار بشم ، نتیجه بگیرم ، اما شب و روزم شده غصه ،داره ۳۰سالم میشه اما خبری نشد ، قلب درد گرفتم از غصه ، دیگه امیدی ندارم به زندگی ، بزرگترین اشتباه عمر و زندگیمو کردم ک گذاشتم چهار سال از ازدواجم گذشت بعد اقدام کردم نباید این ظلم در حق خودمون میکردم واقعا اشتباه محض کردم ، 

شوهرم خیلی میخواست من فکر می کردم درجا باردار میشم جلوگیری میکردم ، وقتی هم ک خواستم اینجوری شد و حالا دارم سرکوفت اون روزا میخورم ،هیچکس نبود راهنماییم کنه ، راه درست بهم بگه ، مادرم ک باصطلاح مادر بجای اینکه بگه عزیزم دخترم زودتر باردار شو نذار بگذره هرروز تو گوشم روضه میخوند ک زود نیاری ها ما آوردیم پشیمون شدیم قرصات بخورا یدونش نخوری تمومه ، ااااااای خدااااااا عجب غلطی کردم ،خودت منو ببخش نجاتم بده ،پشبمونم اما نذار روسیاه بمونم ، الان شده کارم فقط دارو دوا و سرکوفت خوردن ،خودم کردم ک لعنت به خودم اگر اون همه فرصت رو نمی‌خوردم اگر جلوگیری نمی کردم این وضعیت الآنم نبود همون مادرم ک می‌گفت حواست جمع کن الان بیاد کمکم کنه می‌تونه ؟؟؟  بهش گفتم ، گفتم انقد تو گوشم پر می کردی میترسوندیم ک میگفتی من ی ماه بعد ازدواجم  حامله شدم و.....ناراحتی بچه دار شدی خدا بچت الان ازت بگیره راحت شی ، فکر کردی همه مثل تو هستن درجا بشن بیا خوشحالی بدبختی دخترت سرکوفت خوردناش دارو دوا کردناش میبینی 

من خیلی حالم بد خیلی 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اره به مرور زمان 

خدا دامنتو سبز کنه آمییییییییییییین

این کاربری برای منو دوستمه صرفا جهت اطلاع😌من خودم فرهنگیان درس میخونم ومیخام پزشک بشم دوستم پشت کنکوریه ومیخاد فرهنگیان قبول شه🙂
اره به مرور زمان 

ن بابا😮😮😮😐😮

واقعا؟؟؟؟؟

دعام کنید تصمیمی که برا ازدواجم میگیرم بهترین باشه برام❤🙂از تهه دلتون مثل یه خواهر برام دعا کنید...هیچ کسو جز خدا ندارم که کمکم کنه از همون خدا برام بخواید🥲لطفا اگه مشاور خوب تلفنی ازدواج سراغ دارید بهم معرفی کنید و اگه تجربه ای درمورد استخاره با قرآن برای خواستگار دارید لطفا بهم اطلاع بدین🥰🙏 ❌هر تاپیکی که میزنم لزوما ربطی به شرایط خودم نداره❌ ولی من الان درگیر دو انتخابم بیشتر از همیشه به دعای شما نیاز دارم و بیشتر از همیشه به دست خدا، و من شهدای عزیز احمد پلارک و ابراهیم هادی رو واسطه می کنم که کمکم کنن تا بهترین راه رو انتخاب کنم، شما هم از تهه دلتون برا خوشبختیم دعا کنید و صلوات بفرستید اگه قراره یه مدتی هرچند کوتاه به یادم باشید و دعام کنید خوشحال میشم ریپلای بزنید و بهم بگید. 

دکتر بهت اینو گفته که بخاطر جلوگیری بود؟ یا خودت میگی؟

دعام کنید تصمیمی که برا ازدواجم میگیرم بهترین باشه برام❤🙂از تهه دلتون مثل یه خواهر برام دعا کنید...هیچ کسو جز خدا ندارم که کمکم کنه از همون خدا برام بخواید🥲لطفا اگه مشاور خوب تلفنی ازدواج سراغ دارید بهم معرفی کنید و اگه تجربه ای درمورد استخاره با قرآن برای خواستگار دارید لطفا بهم اطلاع بدین🥰🙏 ❌هر تاپیکی که میزنم لزوما ربطی به شرایط خودم نداره❌ ولی من الان درگیر دو انتخابم بیشتر از همیشه به دعای شما نیاز دارم و بیشتر از همیشه به دست خدا، و من شهدای عزیز احمد پلارک و ابراهیم هادی رو واسطه می کنم که کمکم کنن تا بهترین راه رو انتخاب کنم، شما هم از تهه دلتون برا خوشبختیم دعا کنید و صلوات بفرستید اگه قراره یه مدتی هرچند کوتاه به یادم باشید و دعام کنید خوشحال میشم ریپلای بزنید و بهم بگید. 
اره بودنتون دیگ پس میزنه بارداری ، دیگه سیستمش عوض میشه

وا😐😐😐

فقط قرص شاید باعث این بشه ولی اون دستگاه تید هست چیه اسمش یادم رفت اونم باعث نازایی میشع؟