2777
2789
عنوان

کرم دور چشم

| مشاهده متن کامل بحث + 702 بازدید | 53 پست
منم کمخونی دارم بمنم گفتن کم خونی و کبد چرب باعث سیاهی دور چشم میشه

امروز بعد ۳سال ونیم دکتر بهم کف کمخونی نیستی انقد دارو خوردم 

اگر بخواهی به هرچیزی که به تو گفتهمی‌ شود، واکنشی عاطفی نشان بدهیبه «رنج بردن» ادامه خواهی داد.  اگراجازه دهی کلماتِ دیگران تو را کنترلکند، هرچیز دیگری هم تو را زیر سلطهخواهد گرفت! نفس بکش و بگذار بگذرد ...!!

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

میخام بخرم،ممنونم گلم

دکتر بگه طبق پوستت چی بزنی بنظرم خیلی بهتر

اگر بخواهی به هرچیزی که به تو گفتهمی‌ شود، واکنشی عاطفی نشان بدهیبه «رنج بردن» ادامه خواهی داد.  اگراجازه دهی کلماتِ دیگران تو را کنترلکند، هرچیز دیگری هم تو را زیر سلطهخواهد گرفت! نفس بکش و بگذار بگذرد ...!!
پس چرا یسری ها میگن همجا ولی بار اول پایین زدم سوز نگرفته صابون انتی باکتریها سولفور فلویو نمایندگی ...

خواهش میکنم گلم💝💝💝من همیشه فقط پلک پایین میزنم بالا رو که قبلا امتحان کردم چون به مژه ها میخوره بعداز چند دقیقه ناخوداگاه وارد چشم میشه و میسوزه ولی پلک پایین اینجوری نمیشه .

خدایا شکرت بخاطر وجود پراز عشق همسر و نی نی نازم.خدایا عاشقتم.عاشقتم که این همه خوشبختی بهم دادی.همسری مهربون وبی نظیر.نی نی خوشگل و سالم.خدایا بخاطراین همه خوشبختی فقط و فقط به خودت مدیونم.الهی شکرت 💝💝💝
نه نشنیدم بمنم کلی دوستت آشنا تو کار نفیس بادران چیزایی دیگ بزور خواستن بدن صبر کردم رفتم دکتر فقط د ...

میشه لطفا سرم و شامپوتونم بگین چه مارکی داده؟

خدایا شکرت بخاطر وجود پراز عشق همسر و نی نی نازم.خدایا عاشقتم.عاشقتم که این همه خوشبختی بهم دادی.همسری مهربون وبی نظیر.نی نی خوشگل و سالم.خدایا بخاطراین همه خوشبختی فقط و فقط به خودت مدیونم.الهی شکرت 💝💝💝

منم واقعا بریدم نمی‌دونم چیکار کنم برا زیر چشام.دکتر برا سه اسفند وقت داده بهم .دوستمم رفته برا اون کرم دور چشم درمالیفت داده شاید منم برم همونه بده نمی‌دونم دیگه اثر داره یانه

منم واقعا بریدم نمی‌دونم چیکار کنم برا زیر چشام.دکتر برا سه اسفند وقت داده بهم .دوستمم رفته برا اون ...

دوستتون چروک داره یا تیرگی؟

خواهش میکنم گلم💝💝💝من همیشه فقط پلک پایین میزنم بالا رو که قبلا امتحان کردم چون به مژه ها میخوره ب ...

مرسی

چه خوب اونا چه مارکین و قیمتش چند؟

نمیدونم صد تا ۱۷۰اینا الانگرون شدن

چی خوردی قرص اهن؟؟

همچی امتحان کردم خسته میشدم میذاشتم کنار ولی باز میخوردم جذب شربت آهن بهتر ولی من چندشم میشه اینم بگم گوشت عدس مویز برا کم خونی عالی

میشه لطفا سرم و شامپوتونم بگین چه مارکی داده؟

سرم نیست دوتا قطره دارویی کورتونی داده یه شامپو پریم