2777
2789
عنوان

دورهمییییییییی... ❄️🌈🌈🌈

| مشاهده متن کامل بحث + 8459 بازدید | 1399 پست
در شهر دیوانگان عاقل بودن اوج دیوانگی ست 😉😉

زرشککککککک

یک روز بر گونه ی این مملکت یک بوسه، و بالای سرش یک یادداشت میگذارم و می روم؛ "آنچنان زیبا خوابیده ای که دلم نیامد بیدارت کنم..."🍂دوستان گلی که مبتلا به بیماری سرطان هستن در مورد مراقبت های بعد از شیمی درمانی نیاز به کمک دارن می تونن از من بپرسن تا جایی که بتونم با تجربه های شخصی خودم پاسخ می دم...من و دیگه تو تاپیک های دورهمی تگ نکنید با تچکر... 
زرشککککککک

😝

آدما دروغن........🔗برای اینکه عاشقت شن 🖤بهشون دروغ بگو،.  بهشون دروغ بگو ......😏 اینجا خیلی وقته عقیده ها مردن فهمیدم همه دریده ها گرگن نمی دونی طرف رفیقه یا دشمن🤷🏻‍♀️🔪💔..... اره قدیما فاز برعکس بود لااقل حرفات یه کم طعم خوبی میداد 🤏🏽✨..........تاتحویلت گرفتیم یابو برت داشت😏...ولی قبلنا یادت نی انگار اخ یی یسری ادما لال بودن ایکاش😸👐🏿 ...... باید برم🚶🏻‍♀️ ....شاید یه روز دلیلش و بهت بگم.....👌🏼🙂

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

@داغوووووون     @جذاب_لهنطی   ......من دیگه واقعاااا خسته شدممم!!! با این کاراتو ...

واسه کیا داری حرص میخوری

الکی حرص نزن جانم

اینا تو هفته 10 بار لغو میزنن

میخوای هر هفته 10 بار حرص بخوری

ولشون کن

ببینیم خودشون کی خسته میشن از این کارا

بیخیال بدی های جهان بخند🦋
خوب اینو که فهمیدم میگم کیه😅

نمیگم😁😁😁

فقط اسمش بنیامین ه😁😁😁

آرامش الانمو مدیون همسرم هستم😐که وجود نداره 😁مرسی که نیستی😂فدااات بشم😁ستاره بچینی،خونه ننت بمونی😁بوس بوس😁😁😁😁😁😁😁😁
😕😕😕😕😕😕😕😕😕مبارکه ما که حسود نیستیم🥴🥴

تعلیق درکمین ه😁😁😁😁😁😁

آرامش الانمو مدیون همسرم هستم😐که وجود نداره 😁مرسی که نیستی😂فدااات بشم😁ستاره بچینی،خونه ننت بمونی😁بوس بوس😁😁😁😁😁😁😁😁
@830pargol     دقیقا همینطوره عزیزم فدات بشم تو بی سرو صدا میری هر موقع هم دلت میخواد ب ...

خدا نکنه 🌹

خخخ اره 🥴 تازه انقد بری بیای دیگ عادی میشه دو بار اول هی بگن نرو بمون ضجه بزنن بعدش دیگ خودتم خسته میشی یکی از همین رفیقا انقد رفتم دیگ گفت بودی نوش نبودی فراموش خیلی خال کردم باهاش 🥴🥴🥴

آدما دروغن........🔗برای اینکه عاشقت شن 🖤بهشون دروغ بگو،.  بهشون دروغ بگو ......😏 اینجا خیلی وقته عقیده ها مردن فهمیدم همه دریده ها گرگن نمی دونی طرف رفیقه یا دشمن🤷🏻‍♀️🔪💔..... اره قدیما فاز برعکس بود لااقل حرفات یه کم طعم خوبی میداد 🤏🏽✨..........تاتحویلت گرفتیم یابو برت داشت😏...ولی قبلنا یادت نی انگار اخ یی یسری ادما لال بودن ایکاش😸👐🏿 ...... باید برم🚶🏻‍♀️ ....شاید یه روز دلیلش و بهت بگم.....👌🏼🙂
سلااام رفقااا   خوبین!؟ @آرش_مسیح     @داغوووووون     @طناننننننن ...

سلام خوبی عزیزم؟؟؟

شمام فقط دلقک بازیامو دیدین‌ازوقتی من اومدم محیا محل نمیزاره ایدا بخاطر حضور من نمیاد من دیشب بخاطر ...

من بقرآن کجا محل نذاشتم🥺🥺🥺

من فدات میشم😔😔😔

ایییش!!مگه قرار نبود بگی

خودش گفت نگو،گفت منو به فنا نده😁😁😁😁🤦🤦🤦