2777
2789
عنوان

دورهمییییییییی... ❄️🌈🌈🌈

| مشاهده متن کامل بحث + 8459 بازدید | 1399 پست
فدات شم که مهربون😍 مرسی عشقم😁😁 کلی خندیدم به کارتون 😂😂😂

خدا نکنه 😘😘

همیشه بخندی الهی

آدما دروغن........🔗برای اینکه عاشقت شن 🖤بهشون دروغ بگو،.  بهشون دروغ بگو ......😏 اینجا خیلی وقته عقیده ها مردن فهمیدم همه دریده ها گرگن نمی دونی طرف رفیقه یا دشمن🤷🏻‍♀️🔪💔..... اره قدیما فاز برعکس بود لااقل حرفات یه کم طعم خوبی میداد 🤏🏽✨..........تاتحویلت گرفتیم یابو برت داشت😏...ولی قبلنا یادت نی انگار اخ یی یسری ادما لال بودن ایکاش😸👐🏿 ...... باید برم🚶🏻‍♀️ ....شاید یه روز دلیلش و بهت بگم.....👌🏼🙂

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

شمام فقط دلقک بازیامو دیدین‌ازوقتی من اومدم محیا محل نمیزاره ایدا بخاطر حضور من نمیاد من دیشب بخاطر ...

عزیزم محیا محل نمیذاره؟؟؟

محیا دختر مغروریه خودتم میدونی

ولی غرورشو بارها زیر پا گذاشت واسه خاطر تو،چند بار جلو بقیه ازت معذرت خواهی کرد؟؟؟

چند بار تگت کرد و بی اعتنایی کردی بهش؟ببخش من نباید دخالت کنم،

ولی چون خودت داری در موردش بهم میگی اینا رو میگم.

ناراحت نشو بهار جان ولی حق بده چند تا دوستیم میخوایم دور هم خوش باشیم.

تو واسمون عزیزی خودتم میدونی.

عذابی نیست،ولی.....

عخشم کی رفته مگ گل؟

بهار می خواست بره تعلیقش نکردن 

یک روز بر گونه ی این مملکت یک بوسه، و بالای سرش یک یادداشت میگذارم و می روم؛ "آنچنان زیبا خوابیده ای که دلم نیامد بیدارت کنم..."🍂دوستان گلی که مبتلا به بیماری سرطان هستن در مورد مراقبت های بعد از شیمی درمانی نیاز به کمک دارن می تونن از من بپرسن تا جایی که بتونم با تجربه های شخصی خودم پاسخ می دم...من و دیگه تو تاپیک های دورهمی تگ نکنید با تچکر... 
منم دیگه هیچ جا نمیرم هی لغو بازی  و  لوس بازی  یه شب میاییم دورهم خوش باشیم هی ...

یعنی صدتا لایک به حرفت شونصد تا لایک گل فرمایش میکنی

آدما دروغن........🔗برای اینکه عاشقت شن 🖤بهشون دروغ بگو،.  بهشون دروغ بگو ......😏 اینجا خیلی وقته عقیده ها مردن فهمیدم همه دریده ها گرگن نمی دونی طرف رفیقه یا دشمن🤷🏻‍♀️🔪💔..... اره قدیما فاز برعکس بود لااقل حرفات یه کم طعم خوبی میداد 🤏🏽✨..........تاتحویلت گرفتیم یابو برت داشت😏...ولی قبلنا یادت نی انگار اخ یی یسری ادما لال بودن ایکاش😸👐🏿 ...... باید برم🚶🏻‍♀️ ....شاید یه روز دلیلش و بهت بگم.....👌🏼🙂
بهار می خواست بره تعلیقش نکردن 

😑

@جذاب_تو_دلی  

@طناننننننن تو کجا ها 😕😕😕😕😕

@جذاب_تو_دلی     @طناننننننن   تو کجا ها 😕😕😕😕😕

دیوانه ها 🤦🏻‍♀️

یک روز بر گونه ی این مملکت یک بوسه، و بالای سرش یک یادداشت میگذارم و می روم؛ "آنچنان زیبا خوابیده ای که دلم نیامد بیدارت کنم..."🍂دوستان گلی که مبتلا به بیماری سرطان هستن در مورد مراقبت های بعد از شیمی درمانی نیاز به کمک دارن می تونن از من بپرسن تا جایی که بتونم با تجربه های شخصی خودم پاسخ می دم...من و دیگه تو تاپیک های دورهمی تگ نکنید با تچکر... 
منم اگه میشد هزاران بار لایکش میکردم.

😑😑

خیلی مسخره شدیم هر شب همین آش و همین کاسه است یا باید ناز بکشیم نرن یا باید ناز بکشیم بیان 😕😕😕البته خودمم همینم می‌دونم همش میرم ولی دیگ بی سر و صدا😕😕

@داغوووووون  

@جذاب_لهنطی ......من دیگه واقعاااا خسته شدممم!!! با این کاراتون !!! یه کاری میکنید ادم بگه غلط کردم اومدم... چرا همیشه اینطوری هستین!؟؟؟؟ چرا همش میخواین برین!؟ چرا فک میکنین هیچکی دوستون نداره!! چرا این لوس بازیا روتموم نمیکنید!؟؟؟؟؟چقد باید ناز بخریم!؟چقدبگیم نروو!! چقد بگیم بمووون دوووست داریم!! چقدعذرخواهی!!! ؟ جریانتون چیه!؟؟ ما هی میگیم بیاااا نروووو!! اخه دیوونه هااا!!! ما دوستون داریم!واسمون مهمید!!!! هی بگید بودن ونبودن من فرقی نداره! خدافظ برای همیشه!!! یا من خیلی خر واحمقم که اینقد زود دل میبندم یا شما خیلییییی لوسید...... الانم اینارو گفتم واقعا دیگه اعصابم خورد شد!! ناراحت نشیدد!! بخدا دوستون دارم لعنتیا..... پوفففففف  

دیوانه ها 🤦🏻‍♀️

در شهر دیوانگان عاقل بودن اوج دیوانگی ست 😉😉