2777
2789
عنوان

منو جاریم

| مشاهده متن کامل بحث + 369 بازدید | 25 پست
تقریبا هر ماه دو یا سه بار 

عزیزم  شاید واقعا حوصله نداره  یا شاید از مسوولیتش میترسه  یا  شاید  مامان و خواهر یا کسی بهش گفته  بچه مسوولیت داره  قبول نکن . خودتو ناراحت نکن . شما هم در مقابل دیگه بهش سرویس ندین  

Karma😊
اذیت که میکنه مگه میشه اذیت نکنه ولی اونم می دونه که من غیر اون به کسی دیگه نمی تونم بچه رو بدم و اگ ...

خب اونجورکه تعریف کردی شماسرمیزنی امااون منتظردعوت یعنی خوشش نمیادصمیمی باشه دیگه تامام

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خوب منم به خاطر اون مثلا وقتی میریم شهرستان چون اونا ماشین ندارن با ماشین ما میان و منم ٧ساعت دخترمو ...

ببین نگه داری بجه از حوصله هر کسی بر نمیاد .

ب نظرم شما هم رودر بایستی نداشته باش همون طور ک اون نداره.

شما لطفهاایی ب برادر شوهرت داشتی ب نظرم الان منتظر جبرانش از طرف همسرش نباش.

هر وقت خواستین برین  شهرستان بگو جا نداریم و تمام.

اگر جواب کامنتتو ندادم یعنی نخوندم🙂
خوب منم به خاطر اون مثلا وقتی میریم شهرستان چون اونا ماشین ندارن با ماشین ما میان و منم ٧ساعت دخترمو ...

منم جاریم ماشین نداشت مسافرت ها رو با ما میومدن ومنم بچم همش بغلم بود.. بعد اون یکی جاری وبرادر شوهرم هیچ وقت نمیزاشتن که با اونا برن .ولی الان جاریم همش به اونا مهمونی میده همش عکس بچه های اونا رو استوری می‌کنه خیلی با رفتارش منو اذیت می‌کنه.. ولی دیگه بعضی ها خیلی بی چشم رو هستن کاریش نمیشه کرد ..شما هم دیگه جایی میرید اونا رو نبرید 

تو مرا جان وجهانی 💕 عشق خنگولم ⁦👩‍❤️‍💋‍👨⁩ امروز ۱۱ اسفند ۱۴۰۳هست تو دلم یه عالمه غم غصه فکر خیال هست ولی امروز بیخیال غصه هام میشم آرزوهامو میسپارم به خدا که دیر داده ولی بهترینشو  داده خدایا  ۱۷سال گذشت لطفا به من یه خونه بده که همیشه رویاشو داشتم آرامش بده خدایا حالمو خوب کن ..خدای خوبم خودم و آرزوهایم را به تو میسپارم امروز۱۴۰۳/۱۲/۱۱ ❤️❤️خیلی زود میام اینجا و ثبت میکنم که به آرزوم رسیدم 😍😍😍 

خب اونجورکه تعریف کردی شماسرمیزنی امااون منتظردعوت یعنی خوشش نمیادصمیمی باشه دیگه تامام

آخه کسی که به دیگری کمک نمی کنه پس نباید انتظار کمک داشته باشه وقتی می بینه ما چقدر باهاش خوبیم اونم باید درک کنه که حتی اگه بچه ها اذیت کنه یکی دو ساعت اونم در ماه دو سه بار، کار سنگینی نیست

فکر کن من سه سال دو تا از برادر شوهرم پیشم زندگی کردن خییلی اذیت شدم یکیشون شب کار بود اون یکی روز کار همش باید براشون غذا درست می کردم اونی که شب کار بود روزا تلوزیون رو روشن نمی کردم بیدار نشه ولی هیچ وقت روم نشد بگم دارم اذیت میشم

آخه کسی که به دیگری کمک نمی کنه پس نباید انتظار کمک داشته باشه وقتی می بینه ما چقدر باهاش خوبیم اونم ...

خب شمام باهاش رودربتیستی نکن گلم مجبورکه نیستی محبت نکن جاری چیه دیگه

آخه کسی که به دیگری کمک نمی کنه پس نباید انتظار کمک داشته باشه وقتی می بینه ما چقدر باهاش خوبیم اونم ...

همین کار رو بکن شما هم دیگه نرو وبچه ات رو نفرست بعد خواستی بری مسافرت بگو خودت میدونی بچه اذیت می‌کنه نمیشه میخواد پشت باشه بخوابه کمتر اذیت شم یا هر چیزی بهونه بیار خودش متوجه میشه ...باهر کی مثل خودش 

تو مرا جان وجهانی 💕 عشق خنگولم ⁦👩‍❤️‍💋‍👨⁩ امروز ۱۱ اسفند ۱۴۰۳هست تو دلم یه عالمه غم غصه فکر خیال هست ولی امروز بیخیال غصه هام میشم آرزوهامو میسپارم به خدا که دیر داده ولی بهترینشو  داده خدایا  ۱۷سال گذشت لطفا به من یه خونه بده که همیشه رویاشو داشتم آرامش بده خدایا حالمو خوب کن ..خدای خوبم خودم و آرزوهایم را به تو میسپارم امروز۱۴۰۳/۱۲/۱۱ ❤️❤️خیلی زود میام اینجا و ثبت میکنم که به آرزوم رسیدم 😍😍😍 

فکر کن من سه سال دو تا از برادر شوهرم پیشم زندگی کردن خییلی اذیت شدم یکیشون شب کار بود اون یکی روز کار همش باید براشون غذا درست می کردم اونی که شب کار بود روزا تلوزیون رو روشن نمی کردم بیدار نشه ولی هیچ وقت روم نشد بگم دارم اذیت میشم