2777
2789
عنوان

مرد ِ مریض

428 بازدید | 42 پست

من یه دوست خیلی صمیمی دارم که خیلی از روزامون باهم میگذره..کتاب میخونیم..ساز میزنیم...میخندیم گریه میکنیم..یه زن به معنای واقعیه وعمیییقا برام مهمه خوشبختیش... تاپیکای قبلمم ازش گفتم که شوهرش بهش خیانت میکنه وبخاطر دوتا بچه اش طلاقش نمیده...مشاورهم نتونست کاری براش بکنه چون شوهرش همکاری نمیکنه

موندم چیکارکنم براش... شوهرش بایه دختره همه جوره رابطه داره و این هنوز به روش نیاورده که وقیح تر ازچیزی که هست نشه...

بهش پیشنهاددادم تعقیبش کنیم خونه دختره رو یادبگیریم..ولی نمیدونم چه کاری درسته...شوهرمم میگه خیلی دخالت نکن ولی مگه میشه :(

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

هوووف چه بد😞

🇮🇷وطنم جان و تنم، وطنم ،وطنم،وطنم🇮🇷 همیشه شاد باش و بخند😍🤩✨💛✨💛میدونستی که روانشناسی میگه شما خیلی بهتر میتونید رو آدمایی که تنهایی رو ترجیح میدن ، حساب باز کنید ، تا آدمایی ک اجتماعی تر هستن و با همه دوستن! آدمای تنها ، تنهایی رو ترجیح میدن ، چون هر آدمی سلیقشون نیست و اگه یه آدمی پیدا کنن ک سلیقشون باشه ، خیلی واسش احترام قائل هستن؟✨✨💛✨💛✨✨💛💛✨💛✨✨

دختره رو پیدا کنین و بترسونین

این دختر نشد یه دختر دیگه 

مشکل شوهرست باید از ریشه حل شه نه فقط صورت مسئله 

🇮🇷وطنم جان و تنم، وطنم ،وطنم،وطنم🇮🇷 همیشه شاد باش و بخند😍🤩✨💛✨💛میدونستی که روانشناسی میگه شما خیلی بهتر میتونید رو آدمایی که تنهایی رو ترجیح میدن ، حساب باز کنید ، تا آدمایی ک اجتماعی تر هستن و با همه دوستن! آدمای تنها ، تنهایی رو ترجیح میدن ، چون هر آدمی سلیقشون نیست و اگه یه آدمی پیدا کنن ک سلیقشون باشه ، خیلی واسش احترام قائل هستن؟✨✨💛✨💛✨✨💛💛✨💛✨✨

این دختر نشد یه دختر دیگه  مشکل شوهرست باید از ریشه حل شه نه فقط صورت مسئله

خوب بعدش شوهره رو هم بتریونه.

تا نباشد چوب تر.... 

اونقد شعور نداره دیگه پس باید مث گاو و خر باهاش رفتار کرد

دخالت نکن زندگی مردمو خرابتر نکن بزار از سر شوهرش میفته این خیانت بزار زندگی کنن بچه دارن

ماهم همین فکرومیکردیم ولی امشب فهمیده بود 15 روز عیدپارسالو شوهرش خونه اون زنه بوده

این دختر نشد یه دختر دیگه  مشکل شوهرست باید از ریشه حل شه نه فقط صورت مسئله

دقیقا.دوستم، شوهرش با زن همسایه ریخته بود رو هم. دوستم خونشو عوض کرد ولی شوهرش با زن همسایه جدید ریخت رو هم 

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز