2821
2789
عنوان

مرد ِ مریض

| مشاهده متن کامل بحث + 428 بازدید | 42 پست
چجوری بترسونیم؟ توی مسیجاش انگار خانواده درستوحسابی نداره

هیچ کاری نمیشه کرد 

عین این دختره گیر داداش منم افتاده بود البته داداشم مجردن ولی اون از اینایی بود که صیغه میشد می‌رفت شمال 

صیغه یکی دیگه میشد می‌رفت گرگان با مرد زن دار هم در رابطه بود یبار بار دار هم شده بوده بی شرف نمی‌دونم جادو میکرد داداشمو که داداشم اینارو میدونست ولی ول نمی‌کرد 

خدا رو شکر الان سه ماهه داداشم ولش کرده ولی دختره خیلی اویزونه

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

ماهم همین فکرومیکردیم ولی امشب فهمیده بود 15 روز عیدپارسالو شوهرش خونه اون زنه بوده

یه دایی من همین کارو کرد

کل خانواده ما با زنش خراب شدیم سر داییم

اخرش فضولیهای خانوادها باعث شد زن داییمو طلاق داد

رفت دختره. و برد

اینم اخر فضولی و دخالت

هیچ کاری نمیشه کرد  عین این دختره گیر داداش منم افتاده بود البته داداشم مجردن ولی اون از اینای ...

اینم من مسیجاشو میخوندم خجالت میکشیدم ..ازهر ده تاجمله اش 9 تاش وحشتنااااااااک س.ک.س.ی بود

ببین استارتر اگر شرایظ طلاق رو داره تعقیبش کنید و پدرشو دربیارید ولی اگر میخاد زندگی کنه نزار روشون به هم باز بشه .اگر فهمید زنه میدونه علنی میکنه اینجور روابطا رو

از انجا که دیگران نمی توانند از همان دیدگاه شما به مسائل نگاه کنند،نمی فهمند انچه سرسری می گویند تا چه حدی می تواند شما را بیازارد💞
یه دایی من همین کارو کرد کل خانواده ما با زنش خراب شدیم سر داییم اخرش فضولیهای خانوادها باعث شد زن ...

آخه آخراین زندگی به کجامیخواد برسه اگه طلاق هم نگیرن؟

من خودم که یلحظه هم توی همچین زندگیای نمیمونم