2777
2789
عنوان

خواهرشوهر

173 بازدید | 12 پست

بچه ها من هنوز نامزدم خانواده نامزدم تهران زندگی میکنن ما شهرستان حالا خواهرشوهرم ی ماهه اومده شهرستان سرزدن که هیچی ی زنگم به من نزده بااینکه خونه مادربزرگش ی کوچه باما فاصله داره کلا اینجوریه حتی عیدم شهرستان بود نیومد منو ببینه نامزدیمونم تهران بود به نظرتون بامن مشکلی داره

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

تو برو ببینش تو پیش قدم شو اگر دیدس دوست نداره دیگه بیخسالش شو 

اخرین ها همیشه یهویی میان......اخرین دیدار اخرین بوسه اخرین لبخند و .... اونوقت تو میمونی و یه دنیا دلتنگی... تا دیر نشده بهش بگو😔

فتنه درست نکن به نظرم و ول کن .

شاید راحت نبوده .

من داداشم تو عقد بود واقعا روم نمیشد برم خونه مادر همسرش تنها

با دو دسته آدم نمی شود بحث کرد : بی سواد و با سواد (( سمفونی مردگان، عباس معروفی))
شاید منتظر هست شما زنگ‌بزنی دعوتش کنی

اصلا من درجریان نبودم اومده تااینکه دیروز حرفش پیش اومد گفت خیلی وقته اومده شهرستان عیدم خانوادش همه اومدن دیدن من اون اصلا منو ندیده بود ولی نیومد

چ میدونم والا شاید مدلش اینه

من همین ک عزم رفتن ب سمت شهرمون میکنم زنگ میزنم نامزد داداشم ک بدو بیا خونه مامان دارم میام ببینمت

ولی اون یکی خواهرم نه زنگ نمیزنه زن داداشم طفلی خودش پامیشه میاد دیدنش

البته خواهرمم قصد بدی نداره کلا مدلش اینه میگه ی وقت معذب میشه طرف اگه دوست داشت خودش میاد 

چ میدونم والا شاید مدلش اینه من همین ک عزم رفتن ب سمت شهرمون میکنم زنگ میزنم نامزد داداشم ک بدو بیا ...

منم اونیکی خواهرشوهرم اینجوریه هروقت میاد قبلش زنگ میزنه میگه از تهران چیزی نمیخوای بعدشم میادخونمون منم میرم خونه مادربزرگشون

منم اونیکی خواهرشوهرم اینجوریه هروقت میاد قبلش زنگ میزنه میگه از تهران چیزی نمیخوای بعدشم میادخونمون ...

شما ی بار زنگ بزن بهش برو دیدنش اگه دیدی تحویل نگرفت و خوشش نیومد دیگه بیخیالش شو ب روی خودت نیار