2777
2789
عنوان

فال

| مشاهده متن کامل بحث + 990 بازدید | 79 پست
چه کار کردی درست شد.منم این مشکلو پیدا کردم.البته فکر میکنم دیگه دعا رو همراهم ندارم خیلی بهتر شدم.ح ...

همشون رو ریختم دور نزدیک یک ملیون و نیم دو سال پیش هزینه کردم زنگ زدم به دعا نویسه گفتم هر کاری کردی بردارش از روم زندگیم سیاه شد انقد یاسین و حشر خواندن که رفع شد

این کار فقط برای رفع سنگینی میشه

والا من خودم قراره شمع بخرم امتحان کنم ..به منم یاد دادن ..تو نت سرچ کردم ..هر رنگ شمع واسه ی حاجتی هست ..مثل قرمز صورتی برای جذب عشق اینا...

به یدونه آیت الکرسی مهمونم کن

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

چیکار کردی خوب شدی 

هبچی بیخیال  بودم    فقد فهمیدم  خلی سنگینی داره   عصبی شده بودم کوفته بودم    هم خسته البته دختر عمم فال گرفته بود

کاربری    واگذار شده   دوستان     😚درخواست دوستی ممنوع    ..  برای  نینی دار شدنم  صلوات  😢😢😢 تشکر    

استخاره با قرانم سنگيني مياره؟؟؟

مرا عهديست با شادي كه شادي آن من باشد ....🍃         زير برگه ي تمام ارزوهام رو خدا امضا زده💫❤️                  روزاي خوبي در انتظار من هستن 🧿🌈                         خداجونم براي من بهترينا رو ميخواد 😍
هبچی بیخیال  بودم    فقد فهمیدم  خلی سنگینی داره   عصبی شده بودم کوفته بودم ...

انشالله حال دلت خوب باشه 

الانم ارشد دامپزشکی دارم😍و هدف ام اینه وکیل شم امسال کنکور دادم و حقوق دانشگاه تهران قبول میشم احتمال زیاد خیلی خوشحالم امیدوارم شمام خوشحال باشین
استخاره با قرانم سنگيني مياره؟؟؟

نمیدونم 

الانم ارشد دامپزشکی دارم😍و هدف ام اینه وکیل شم امسال کنکور دادم و حقوق دانشگاه تهران قبول میشم احتمال زیاد خیلی خوشحالم امیدوارم شمام خوشحال باشین
یکسال فال گرفتم کلی هم پولم رفت دریغ از یک کلمه درست از اب دربیاد ...پیش کلی دعا نویس رفتم کلی خرج خ ...

عزیزم اگه اون هزینه رو میدادی به مشاور قطعا اثر میکرد 

خدایا همون که تو میخوای درسته. ولی یکمم اونو که من میخوام به خوشی قاطیش کن. آمین..... 🙏🙏
یکسال فال گرفتم کلی هم پولم رفت دریغ از یک کلمه درست از اب دربیاد ...پیش کلی دعا نویس رفتم کلی خرج خ ...

ای بابا خدا لعنتشون کنه سوره مزمل بخون زیاد بخون سوره مریم من خودم با چله دو بار سوره یس و حشر همزمان با هم برام معجزه اتفاق افتاد واقعا افتاد برام یه بار تا دهه دم شیمی درمانی رفتم بارداری مولار داشتم خود دکترم من و به همه مثال میزد ا

می‌گفت این معجزه هستش خوب شده بدون شیمی درمانی یه بار اونجا گرفتم دو سال اجازه بارداری نداشتم باز باردار شدم باز سقط خود به خودی کلی افسرده شدم دکترا گفتن باید بری رویان مشکل داری بار سوم خود به خود باردار شدم همه نگرانم بودن این دو تا چله رو برداشتم به سلامتی کل دوران بارداری و بدون هیچ مشکلی طی شد الانم دخترم نزدیکه یک سالشه 

چهل روز سوره بقره بخون 

هر چي سنگيني و سحر و جادو ازت ميره 

تو نت بزن تند خواني سوره بقره وويس رو دانلود كن 

مرا عهديست با شادي كه شادي آن من باشد ....🍃         زير برگه ي تمام ارزوهام رو خدا امضا زده💫❤️                  روزاي خوبي در انتظار من هستن 🧿🌈                         خداجونم براي من بهترينا رو ميخواد 😍
چهل روز سوره بقره بخون  هر چي سنگيني و سحر و جادو ازت ميره  تو نت بزن تند خواني سوره بقر ...

مرسی عزیزم انشالله توام دعام کن تورو خدا 

عزیزم اگه اون هزینه رو میدادی به مشاور قطعا اثر میکرد 

اره بخدا ..ادم وقتی میفته تو  مشکل دستشو به هر دری میندازه نجات پیدا کنه ...اشتباهه ..توبه کردم 

به یدونه آیت الکرسی مهمونم کن

مگه وزنه است که سنگینی بیاره... اینا همه خرافاته... فال یه جور سرگرمی و ارضا شدن حس کنجکاوی هست و گاهی هم اگر خوب بگن آرامش موقت اگر بد بگن بهم ریختگی موقت... همین... چیزی بیشتر و کمتر از این نیست... خدا چکار به فال داره اخه؟ این به خود شما بستگی داره که چه دیدی به فال داشته باشین... هرچیزی به نظر من دست خودمونه و در نمون فقط 

مگه وزنه است که سنگینی بیاره... اینا همه خرافاته... فال یه جور سرگرمی و ارضا شدن حس کنجکاوی هست و گا ...

مرسی عزیزم