2777
2789
عنوان

فال

| مشاهده متن کامل بحث + 990 بازدید | 79 پست
واقعا فال اینجوری می‌کنه آدم و حتی اگر فال حافظ یا ازین فالها که تو گوشی هست بگیریم اگر این سنگینی د ...

راستش من پیش دعانویسم رفتم بعد فهمیدم فالم سنگینی میاره نه عزیزم گفتم حافظ نمیاره...کارت میکشن برات اونا

به یدونه آیت الکرسی مهمونم کن

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

دعا گرفتن رو‌که شک ندارم سنگینی میاره من گرفتم داشت زندگیم از هم می‌پاشد افسردگی سردی افتاد تو زندگی ...

چه کار کردی درست شد.منم این مشکلو پیدا کردم.البته فکر میکنم دیگه دعا رو همراهم ندارم خیلی بهتر شدم.حالا با خود دعا باید چه کرد؟

بسم الله الرحمن الرحیم
از خدا کمک بخواه.دیگه سراغ فال هم نرو.مطمئن باش خدا کمکت میکنه😘

انشالله خیلی وقته با خودم گفتم نرم ولیبازم امروز رفتم خدایا غلط کردم حالا چیکار کنم منو ببخشه

الانم ارشد دامپزشکی دارم😍و هدف ام اینه وکیل شم امسال کنکور دادم و حقوق دانشگاه تهران قبول میشم احتمال زیاد خیلی خوشحالم امیدوارم شمام خوشحال باشین
خدا کمکت کنه 

عزیزم تو نت هم هست

یه شمع سفید رو بگیر دستت باخلوص نیت حاجتتو بگو مثلا رفع سنگینی با کبریت روشن کن بزار جایی خودش خاموش شه 

خودت خاموش نکن یا فوت نکن

تو نت بزن هست تو اینجا یکی بهم یاد داد 

منم انجام میدم

شمع چیزی بدی نیست انرژی منفی رو از بین میبره 

منم به خودم قول دادم دیگه فال نگییرم.خدا کمک کنه چون ادم وسوسه میشع

انشالله خدا کمک کنه انشالله 

الانم ارشد دامپزشکی دارم😍و هدف ام اینه وکیل شم امسال کنکور دادم و حقوق دانشگاه تهران قبول میشم احتمال زیاد خیلی خوشحالم امیدوارم شمام خوشحال باشین
من یبار فال گر۵تم سنگینی رخت  روم

چیکار کردی خوب شدی 

عزیزم تو نت هم هست یه شمع سفید رو بگیر دستت باخلوص نیت حاجتتو بگو مثلا رفع سنگینی با کبریت روشن کن ...

این کار فقط برای رفع سنگینی میشه

لطفا برای رسیدن به♥️عشقم♥️صلوات بفرستین.ممنونم
عزیزم تو نت هم هست یه شمع سفید رو بگیر دستت باخلوص نیت حاجتتو بگو مثلا رفع سنگینی با کبریت روشن کن ...

مرسی عزیزم خیر ببینی 

شما خودت فال میگیری؟بعد واقعا اتفاق می‌افته

یکسال فال گرفتم کلی هم پولم رفت دریغ از یک کلمه درست از اب دربیاد ...پیش کلی دعا نویس رفتم کلی خرج خیلی زیاد شد برام دریغ از یبار درست شدن کارم بخدا...نه فالگیر نیسم ..خانواده شوهرم باعث جداییم میخوان بشن یکساله درگیرم