2777
2789
عنوان

فال

| مشاهده متن کامل بحث + 990 بازدید | 79 پست

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

تورو خدا چی بخونم خدا ببخشه و سنگینی نیفته روم؟ 

استغفار کن همین 

من استغفار برداشتم 

خیلی سنگینی افتاده روم

اصلا جریان نداره زندگیم قفلم

هیچ دعام اثر نمیکنه 

به یدونه آیت الکرسی مهمونم کن
استغفار کن همین  من استغفار برداشتم  خیلی سنگینی افتاده روم اصلا جریان نداره زندگیم قفل ...

واقعا فال اینجوری می‌کنه آدم و حتی اگر فال حافظ یا ازین فالها که تو گوشی هست بگیریم اگر این سنگینی داره پس اونا که دعا میگیرن چی

فال قهوه گرفتی خدای ما مهربونه از ته دل بخوای می‌بخشی من فکر نمی‌کرد م باعث قهر خدا بشه

انشالله خدا ببخشه

الانم ارشد دامپزشکی دارم😍و هدف ام اینه وکیل شم امسال کنکور دادم و حقوق دانشگاه تهران قبول میشم احتمال زیاد خیلی خوشحالم امیدوارم شمام خوشحال باشین
مگه خدا قهرش میاد اینجوری میگین

فال رو من خودم مطلبی نشنیدم از طرف خدا..دعانویس رو اره...من هم زمان هم فال خیلی گرفتم هم دعانویس کلا گره کور افتاده تو زندگیم..اینجا هم همه میگن سنگینی میاره منم دقیقا حس میکنم دعاهام اثر نمیکنه زندگیم جریان نداره

به یدونه آیت الکرسی مهمونم کن
استغفار کن همین  من استغفار برداشتم  خیلی سنگینی افتاده روم اصلا جریان نداره زندگیم قفل ...

خدا کمکت کنه 

الانم ارشد دامپزشکی دارم😍و هدف ام اینه وکیل شم امسال کنکور دادم و حقوق دانشگاه تهران قبول میشم احتمال زیاد خیلی خوشحالم امیدوارم شمام خوشحال باشین
فال رو من خودم مطلبی نشنیدم از طرف خدا..دعانویس رو اره...من هم زمان هم فال خیلی گرفتم هم دعانویس کلا ...

دعا گرفتن رو‌که شک ندارم سنگینی میاره من گرفتم داشت زندگیم از هم می‌پاشد افسردگی سردی افتاد تو زندگیم

فکر نمیکنم سنگین باشه گلم اون فال های که سنگین هستن به همین ارزونی نیست

یکیشم نمیدونم چی بود اقاعه بدون پول گرفت تورو خدا دعا کن خدا ببخشتم

یکیشم نمیدونم چی بود اقاعه بدون پول گرفت تورو خدا دعا کن خدا ببخشتم

عزیزم نترس بازم دارم میگم هر فال سنگینی نمیاره

من خودم زیاد فال گرفتم

با کلی وصله روی بالم هنوز بلند پروازم!✨ 
عزیزم نترس بازم دارم میگم هر فال سنگینی نمیاره من خودم زیاد فال گرفتم

تورو خدا دعا کن خدا ببخشه منو