2777
2789
عنوان

روز ١٤ انتقال

| مشاهده متن کامل بحث + 607 بازدید | 57 پست

همه 4 جنین پسر انتقال دادید؟کاشکی همه شو انتقال نمیدادید و دوتاشو انتقال می‌دادید و دوتا رو فریز میکردید،،امیدوارم که دامنت سبز بشه،،خیلی ممنون که برای سوال هام وقت گذاشتی

همه 4 جنین پسر انتقال دادید؟کاشکی همه شو انتقال نمیدادید و دوتاشو انتقال می‌دادید و دوتا رو فریز میک ...

فقط دوتا انتقال دادم

دوتا ديگم نشد مجدد فريز كني و از بين رفتن😢

خدا كنه همين بار بگيره

انتظار خيلي سخته😭

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

فقط دوتا انتقال دادم دوتا ديگم نشد مجدد فريز كني و از بين رفتن😢 خدا كنه همين بار بگيره انتظار خي ...

درکت میکنم،،خیلی سخته انتظاری که معلوم میکنه که به آرزوت میرسی،،الهی که مرادت برسی عزیزم،،برای منم دعا کن منم دوتا دختر دارم.

درکت میکنم،،خیلی سخته انتظاری که معلوم میکنه که به آرزوت میرسی،،الهی که مرادت برسی عزیزم،،برای منم د ...

ايشالا هرچي به دلته خدا بهترينشو بهت بده عزيزم

نگران نباش انشاالله كه برات ميگيره كي ميري انتقال بدي؟

من دو هفته دیگه منتظرم پریود شم برم انتقال احتمالا 11 استفند انتقال میدم

psychometrist.ir معتبرترین تست های روانشناسی , شخصیت شناسی, افسردگی و اضطراب, ازدواج
ببین عزیزم من نمدونم گرید a و b چجوریه،مثلا واس من گفتن هر بسته م دو تا داره یکی عالی یکی خوب متوسط ...

عالی همون گرید A هست خوب هم B هست 

psychometrist.ir معتبرترین تست های روانشناسی , شخصیت شناسی, افسردگی و اضطراب, ازدواج
اره بچه اول هم انجام ميدن ٢١ تخمك داشتم ١٦ تا جنين شد موقع انتقال ٨ تا ذوب شد ٤ تا دختر ٤ تا پسر ...

میشع ذوب شدن و برام توضیح بدی،یا اون حروف انگلیسی ک نوشتی ینی چی؟من نمیفهمم منظورتونو،عجیب دلشوره گرفتم،میگم نکنه جنینای من از بین بره بدبخت بشم

میشع ذوب شدن و برام توضیح بدی،یا اون حروف انگلیسی ک نوشتی ینی چی؟من نمیفهمم منظورتونو،عجیب دلشوره گر ...

وقتي از فريز بيرون ميارن كه انتقال بدن به تعداديشون رشد نميكنن و در واقع ميميرن 

به اين ميگن ذوب شدن

نگران نباش 

ايشالا برات بمونن