2777
2789
عنوان

دلم گرفته...

108 بازدید | 10 پست

هیچ وقت فکر نمیکردم اینطوری شه.انگار تو برزخم😭

خدایا فقط امیدم به خودته.فقط از خودت میخوام😭

من یه بار باردار شدم که سقط شد.شوهرم آزمایش داد مورفولوژی صفر شد یعنی هیچ اسپرم سالمی نیست😭

نمیدونم واقعا فقط دلم پر میکشه مامان بشم.خدایا به تمام منتظرا رحم کن.خیلی سخته این آزمایشت خدایا.ولی شکر.فقط ازت میخوام آخرش برام خیر تموم بشه و نی نیمو بتونم بغل کنم.من که از وقتی مجرد بودم دوست داشتم مادر بشم.خودت بهم نگاه کن😭

#دعایی_مجرب_جهت_پسر_شدن_فرزنداز حضرت علی ع روایت شده که برای طلب فرزند پسر وضو گرفته دو رکعت نماز بخوان...از حضرت علی ع روایت شده که برای #طلب_فرزند_پسر وضو گرفته #دو_رکعت_نماز_بخوان و پس از نماز به #سجده برو و 71 "استغفرالله" بگو و سپس با همسر خود مجامعت کن و بگو"اللهم ان ترزقنی ولدا لَاُسمیَّنَّه بِاسمِ نبیک" حتما صاحب فرزند پسر خواهد شدو شک نکن.#دعا_جهت_بچه_دار_شدنامام باقر فرمودند سه روز بعد از نماز های واجب ، بعد از نماز عشاء و صبح 70 بار (سبحان الله) و 70 با (استغفرالله) بگو و سپس آیه ( 10-12 سوره نوح) را بخوان. سپس در شب سوم نزدیکی کن.خداوند فرزند سالمی به تو عنایت می کند. @zekkre‍🌹🍃

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خواهر عزیز امیدوارم به مراد دلت برسی و آرزویت برآورده  بشه ، هیچ وقت از رحمت خداوند نا‌امید نشو ، شک نکن خداوند به حرف دلت گوش میده و آرزویت را برآورده میکنه ، به امید اون روز عزیز🤲

عاشق کسانی هستم که عاشق خانوادشون هستن
یکی تاپیک میزنه چجوری بچه سقط کنم یکی تاپیک میزنه بچه میخوام🥺خدایا حکمتت چیه؟ 

همیشه میگفتم خدایا هیچ زنی رو با مادر نشدنش امتحان نکن خیلی سخته.الان خودم تو این شرایطم😭

ان شاالله عزیزم.دعا کن برام🙏🌹😭

شک نکن خدا بزرگه ،امید به خدا باشه ، ما تو فامیل مثل شما داشتیم بعد از ۱۵ سال بچه دار شدن ، هیچ وقت نا‌امید نشدن ، فقط خدا عزیز ، براتون دعا میکنم

عاشق کسانی هستم که عاشق خانوادشون هستن