2777
2789
عنوان

دلم گرفته...

108 بازدید | 10 پست

هیچ وقت فکر نمیکردم اینطوری شه.انگار تو برزخم😭

خدایا فقط امیدم به خودته.فقط از خودت میخوام😭

من یه بار باردار شدم که سقط شد.شوهرم آزمایش داد مورفولوژی صفر شد یعنی هیچ اسپرم سالمی نیست😭

نمیدونم واقعا فقط دلم پر میکشه مامان بشم.خدایا به تمام منتظرا رحم کن.خیلی سخته این آزمایشت خدایا.ولی شکر.فقط ازت میخوام آخرش برام خیر تموم بشه و نی نیمو بتونم بغل کنم.من که از وقتی مجرد بودم دوست داشتم مادر بشم.خودت بهم نگاه کن😭

#دعایی_مجرب_جهت_پسر_شدن_فرزنداز حضرت علی ع روایت شده که برای طلب فرزند پسر وضو گرفته دو رکعت نماز بخوان...از حضرت علی ع روایت شده که برای #طلب_فرزند_پسر وضو گرفته #دو_رکعت_نماز_بخوان و پس از نماز به #سجده برو و 71 "استغفرالله" بگو و سپس با همسر خود مجامعت کن و بگو"اللهم ان ترزقنی ولدا لَاُسمیَّنَّه بِاسمِ نبیک" حتما صاحب فرزند پسر خواهد شدو شک نکن.#دعا_جهت_بچه_دار_شدنامام باقر فرمودند سه روز بعد از نماز های واجب ، بعد از نماز عشاء و صبح 70 بار (سبحان الله) و 70 با (استغفرالله) بگو و سپس آیه ( 10-12 سوره نوح) را بخوان. سپس در شب سوم نزدیکی کن.خداوند فرزند سالمی به تو عنایت می کند. @zekkre‍🌹🍃

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خواهر عزیز امیدوارم به مراد دلت برسی و آرزویت برآورده  بشه ، هیچ وقت از رحمت خداوند نا‌امید نشو ، شک نکن خداوند به حرف دلت گوش میده و آرزویت را برآورده میکنه ، به امید اون روز عزیز🤲

عاشق کسانی هستم که عاشق خانوادشون هستن
یکی تاپیک میزنه چجوری بچه سقط کنم یکی تاپیک میزنه بچه میخوام🥺خدایا حکمتت چیه؟ 

همیشه میگفتم خدایا هیچ زنی رو با مادر نشدنش امتحان نکن خیلی سخته.الان خودم تو این شرایطم😭

ان شاالله عزیزم.دعا کن برام🙏🌹😭

شک نکن خدا بزرگه ،امید به خدا باشه ، ما تو فامیل مثل شما داشتیم بعد از ۱۵ سال بچه دار شدن ، هیچ وقت نا‌امید نشدن ، فقط خدا عزیز ، براتون دعا میکنم

عاشق کسانی هستم که عاشق خانوادشون هستن