2777
2789

چرا تو‌  خاک؟؟ 

پیاو نه‌ماوه ... 🚶... نذار بهترین ورژنت با آدم نامناسب هدر بره ... هیچکس اندازه ی کسی که ترکت کرده تورو تماشا نمیکنه، میخواد مطمئن شه اشتباه نکرده، بهش نشون بده که اشتباه کرده ... 🚶 ...برای کسایی که در حقتون خیانت کردن دلتنگ نشید، برای کسایی که حتی یکبار شمارو کوچیک کردن دلتنگ نشید، برای بی معرفتا، دروغگوها، حسودا و دوروها دلتنگ نشید، برای کسایی که رازاتونو برملا کردن دلتنگ نشید، آدمای اشتباه لیاقت دلتنگیتونو ندارن! ...تو هیچوقت نمیفهمی چقدر آسیب دیدی تا وقتی که یه نفر باهات درست رفتار میکنه... لا به لای تلاش‌هات برای نجات رابطه یا زندگی مشترک اینو یادت باشه: تو هیچوقت نمیتونی آرامش و خوشحالی رو جایی پیدا کنی که همونجا گمش کردی ...گفت : تو عقب کشیدی یا جنگ تموم شد؟! گفتم : به جز من کسی نمی‌جنگید که؛ من که عقب کشیدم؛ جنگ هم تموم شد!

من ساکن تهرانم کالسکه شیر ساز و کل چیز های کوچولوم رو از اپ بی‌بی لایف سفارش دادم. راستش اولش برای خرید اینترنتی سیسمونی یکم حساس بودم، مخصوصاً از بابت اصل بودن جنس‌ها، ولی وقتی سفارشم رسید واقعاً خیالم راحت شد 😊

همه چیز دقیقاً همون چیزی بود که توی سایت دیده بودم، بسته‌بندی خیلی مرتب بود و ارسال هم سریع انجام شد. از پشتیبانی هم هر سوالی داشتم خیلی خوب راهنماییم کردن.

در کل تجربه خرید خیلی خوبی داشتم و چیزی که بیشتر از همه برام مهم بود این بود که محصولات اصل و اورجینال بودن. حتماً برای خریدهای بعدی هم دوباره از بی‌بی لایف سفارش می‌دم 💜👶🏻

https://babylifeshiraz.com/app/

بنظرم همینجوری تو سینی چیزی سگبز کن چرا تو خاک

انقد قشنگه من رو ی ظرف تخت مربعی یا گرد یا هر ....

گندمو‌ میذارم آب میریزم کمی خیس باشه

یه دسمالی پارچه ی نخی مرطپب میکنم ی جایی نسبتا گرم میذارم تا دو سه روز دسمالو مرطوب نگه میدارم بعد چند روز جوانه میزنه برمیدارم دسمالو 

ظرفو میذارم یه جایی اگه میخوام زود رشد کنه ی جای گرمتر اگرم دیر یه جای‌ خنکتر 

دیگه هر روز ی آبی بهش میزنم

رشد میکنه بزرگ میشه میتونی ببندی با روبان یه‌هر چیز خوشگلی

عاششقششم😍

بنظرم همینجوری تو سینی چیزی سگبز کن چرا تو خاک انقد قشنگه من رو ی ظرف تخت مربعی یا گرد یا هر ... ...

مرسی عزیزم منم عاشق سبزه ام ولی دوست دارم بیشتر عمر کنه

الهی وربی من لی غیرک یاغیاث المستغیثین
مرسی عزیزم منم عاشق سبزه ام ولی دوست دارم بیشتر عمر کنه

همینجور که ایشون گفتن درست کن، فقط موقع انتقال به ظرفی که میخوای اول خاک بریز کف ظرف، بعد ابپاشیش کن، بعد بذرهارو بذار روی خاک، روی بذرها هم خاک‌ نریز.

پیاو نه‌ماوه ... 🚶... نذار بهترین ورژنت با آدم نامناسب هدر بره ... هیچکس اندازه ی کسی که ترکت کرده تورو تماشا نمیکنه، میخواد مطمئن شه اشتباه نکرده، بهش نشون بده که اشتباه کرده ... 🚶 ...برای کسایی که در حقتون خیانت کردن دلتنگ نشید، برای کسایی که حتی یکبار شمارو کوچیک کردن دلتنگ نشید، برای بی معرفتا، دروغگوها، حسودا و دوروها دلتنگ نشید، برای کسایی که رازاتونو برملا کردن دلتنگ نشید، آدمای اشتباه لیاقت دلتنگیتونو ندارن! ...تو هیچوقت نمیفهمی چقدر آسیب دیدی تا وقتی که یه نفر باهات درست رفتار میکنه... لا به لای تلاش‌هات برای نجات رابطه یا زندگی مشترک اینو یادت باشه: تو هیچوقت نمیتونی آرامش و خوشحالی رو جایی پیدا کنی که همونجا گمش کردی ...گفت : تو عقب کشیدی یا جنگ تموم شد؟! گفتم : به جز من کسی نمی‌جنگید که؛ من که عقب کشیدم؛ جنگ هم تموم شد!

خیر ببنی عزیزم ممنون

فدات، ممنون از تو گلی، بلد نبودم خودمم، پرسیدم واست، خودمم یاد گرفتم، همینجور درست میکنم چند جورشو 🌺💚🌺💚🌺💚🌺