2777
2789
عنوان

قهر

170 بازدید | 26 پست

سلام بچه ها

من ۱۵ماهه که عقدم اوایل همش باهمسرم بحثمون میشد همسرم هم باهام قهر میکرد من پیشقدم میشدم تاباهام اشتی کنه همیشه هم خودمو مقصر بحثا میدونم😔یه مدتی باهم خوب بودیم دوباره دیروز سر اینکه چرا برا انتخاب واحد دانشگام بهش نگفتم ازدستم ناراحت شد وباهام قهر کرده دارم دیوونه میشم اصلا نمیتونم قهراشو ببینم از دیروز تا حالا کارم شده گریه😭واقعا یادم رفته بود بهش بگم انتخاب واحد دارم اون فکر میکنه برام مهم نیست😔خیلی دوسم داره منم دوسش دارم ولی من اصلا نمیتونم باهاش قهر کنم بهش پیام دادم با سردی جوابمو داد چیکار کنم میترسم رو این قهرا زندگیم از هم بپاشه😔وقتایی که قهر میکنیم بهم میگه اخر کار ما به طلاق میکشه 😭دارم دیوونه میشم

ماام همینیم نترس وقتی اینقد همودوس دارین هیچی نمیشه

به اینا نگاه کنید                                                                    😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐         ایناهم به شما نگاه میکنن مگ نه😅خیلی جالبه منم اولش باورم نمیشد🤣🤦‍♀️

چه همسر بچه نُنری😐😑

یکی‌ جدی ‌بودنش ‌به دل آدم میشینه، یکی خوش اخلاق بودنش.. یکی سرسنگینش به دل میشینه، یکی شیطونش! یکی کم حرفش دوست داشتنیه.. یکی پرحرفش! اگه ادای کسی رو دربیاریم جذاب نمیشیم مسخره میشیم، شبیه خودت باش مگه خودت چشهシ راستـی..همیشه لبخند بزن، لبخندت یا باعث شادی آدما میشه یا آزارشون، میخوام بگم در هر دو صورت تو برنده ایシ

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

اخه انتخاب واحدم قهر داره..شوهرت پس خیلی بچه س ک سر این مسائل الکی قهر میکنه..فردا پس فردا وارد زندگی مشترک‌بشین تقی ب توقی بخوره قهرمیکنه.تو زیاد خودتو وابسته نشون دادی‌..مردا دنیای هم‌خوب باشن تا ببینن بهشون وابسته ای سرد و بیخیال میشن ..رفتار خودتو اصلاح کن اینجوری ۱۰۰٪ ب مشکل میخوری تو زندگی

خدایاااا بابت همه‌چیز شکر 🤲

هر وقت گفت طلاق انگشتت رو بزار زو لبت بگووو هیس

عینتابلو پرستارااا تو مطب

اینجوری میفهمه‌که خط قرمزت طلاقه

ی کم براش ارزش بدع خواهان‌توجه هس

یواش یواش قلق رفتاراتون به دستتون‌میادددد

با رفتارات بهش شکل میدی که باهات چه جوری رفتار کنه

بعدش هم‌مگه طلاق به این راحتیاس ی کم منطقی باش وصبوررر

بزار دلش تنگ بشه وبزنگه

خواهشاا پیامک خصوصی منو ببین  اصلا پیامی نیومده خسته شدممممم چی کارش کنم؟

انقدر دوستت داره ناراحت میشه از این بی محلیا . 

تو زندگی بیا شعار ندیم عمل کنیم .  یه دختری هستم با همه چی جنگیدم  تا به اینجا رسیدم بازم میجنگم تا به هدفم برسم واسم دعا کنین تا به هدف هام برسم ممنونم . 
😔😔اگه ازم دلسرد بشه چی هرچی سعی میکنم باهم دعوامون نشه ولی باز تکرار میشه

مگ میشه زندگی بدون دعواباشه

به اینا نگاه کنید                                                                    😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐         ایناهم به شما نگاه میکنن مگ نه😅خیلی جالبه منم اولش باورم نمیشد🤣🤦‍♀️
وا سر چه موضوع بیخودی قهر کرده!!! بقیه بحثاتون سر چیه؟!

سر اینکه میرم پیشش دوروز برنگشته به خونه دوباره میگه بیا پیشم😔وقتایی که زیاد میرم حس میکنم احترامم کم میشه دوس ندارم اینجوری باشه ولی بخاطر اینکه دعوا پیش نیاد مجبورم برم 

عزیزم همه زندگیا توش بحث هست. احتمالا ایشون فهمیدن شما تحمل قهرشو ندارید یا ترس دارید داره سواستفاده میکنه. خودتو وابسته نشون نده. اگه یه همچین چیز ساده ای رو فراموش کردید بگید(طبیعیه) نیاز ب عذرخواهی نیست خیلی بزرگش نکنید بگید اره انجامش دادم.معذرت نخوایید ک فراموش کردم بگم چون مهم نیست این قضیه. ایشون خیلی بچگانه رفتارکردن.این چه مدیریت روابطیه ک ایشون داره!!! شما اشتباهی نکردید ک ناراحت باشید

دردم از یار است و درمان نیز هم
مگ میشه زندگی بدون دعواباشه

ینی فک میکنم ازدیروز تاحالا ۱۰کیلو کم کردم بس که غصه خوردم واشک ریختم حتی غذوهم نمیتونم درست بخورم حتی نمیتونم درست بخوابم فکرم درگیره😔کلا زندگیم تعطیل میشه وقتی قهر میکنه

ینی فک میکنم ازدیروز تاحالا ۱۰کیلو کم کردم بس که غصه خوردم واشک ریختم حتی غذوهم نمیتونم درست بخورم ح ...

یاخدااا

مقصر خودتی ک اینقد وابستشی