2777
2789
عنوان

قهر

| مشاهده متن کامل بحث + 170 بازدید | 26 پست
سر اینکه میرم پیشش دوروز برنگشته به خونه دوباره میگه بیا پیشم😔وقتایی که زیاد میرم حس میکنم احترامم ...

ایشون فکرمیکنن شما سنتون کمه و میخواد حرف حرف خودش باشه. شماهم ترس دارید وایشون به این پی برده. وابسته نباش. سعی کن جوری باشی اون پیگیر شما بشه. بخاطر همه بحثا خودتونو مقصر ندونید. حداقل تواین دوموضوعی ک گفتید شما مقصر نیستید واشکال از ایشونه. کمتر به طلاق سرد شدن روابط وقهر فکرکنید. هرچی بیشتر فکرکنید بیشتر به این مسائل برمیخورید. خودتونو فدا نکنید. ایشونم باید پیش قدم بشه.قهرکردنشون بچگانست

دردم از یار است و درمان نیز هم

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

ینی فک میکنم ازدیروز تاحالا ۱۰کیلو کم کردم بس که غصه خوردم واشک ریختم حتی غذوهم نمیتونم درست بخورم ح ...

همینه دیگه.فهمیده باقهرش بهم میریزید سواستفاده میکنه

دردم از یار است و درمان نیز هم

عزیزم اینکه مقصر نباشی و بری عذرخاهی کنی که آشتی کنه اصلا درست نیست چون عادت میشه

هر کس اخلاقی داره قبلش پیش روانشناس رفتین که ببینین به هم میخورین یا نه ؟

lopnhs دوستیم رفتی دیگ اکانتتو ندارم🥲

عزیزم همه زندگیا توش بحث هست. احتمالا ایشون فهمیدن شما تحمل قهرشو ندارید یا ترس دارید داره سواستفاده ...

خیلی مغرور ولجبازه برا همینه که همیشه خودم پیش قدم میشم میترسم طولانی بشه رابطمون خراب بشه