2777
2789

قرص مدروکسی پروژسترون خوردم واسه منظم کردن عادتم ولی  منظم نشد چکا کنم؟یبارم رفتم ماما گف تا س ماه قرص ال دی بخور بازم منظم نشد 

ربِّي لا إلـهَ إلا انت خلقتني وانا عبدك وانا على عهدِكَ ووعدك ما استطعت ، اعوذُ بك من شرِّ ما صنعت ابوءُ لك بنعمتك علي وابوءُ بذنبي فاغفر لي فإنهُ لا يغفرُ الذنوب َإلا إنت♥️

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

سلام عزیزم چند ساله هستید و ایا مشکل یا بیماری زمینه ای خاصی دارید؟

سلامم۲۳سالمه یدونه هم بچه دارم.ن از بچگی هم عادتم نامنظمه 

ربِّي لا إلـهَ إلا انت خلقتني وانا عبدك وانا على عهدِكَ ووعدك ما استطعت ، اعوذُ بك من شرِّ ما صنعت ابوءُ لك بنعمتك علي وابوءُ بذنبي فاغفر لي فإنهُ لا يغفرُ الذنوب َإلا إنت♥️
من هرسری که عادت ماهیانه میشم از درد و حالت تهوع و اسهال میمیرم روز اول باید برم دکتر سرم و امپول بز ...

عزیزم در دوران قاعدگی نوعی هورمون دیواره رو میگیره که بهش پروستاگلاندین میگن. بطور طبیعی باعث درد و تهوع و گاه اسهال هم میشه راه حل دقیق سونوگرافی و ام ار ای هست اما استفاده از داروهای ضد پروستاگلاندین و مسکن هایی مثل ناپروکسن اینجور مواقع راهگشاست

سلامم۲۳سالمه یدونه هم بچه دارم.ن از بچگی هم عادتم نامنظمه 

عزیزم  دلایل مختلفی میتونه وجود داشته باشه گاهی مشکلات تخمدان التهاب لگن و حتی مشکلات عصبی هم میتونه عامل این موارد باشه. گاهی پولیپ یا بافت مفرد رحم باعثش میشه. البته در حالت خوش بینانه مشکلات گوارش و حتی شیردهی‌هم میتونه قاعدگی رو نامنظم کنه

اگر مشکل شما مستمر هست چرخه رو بطور دقیق یادداشت کنید و به پزشک زنان مراجعه کنید. مشکل باید مستند حل شود نه با تجویز قرص و بر حسب تجربه

عزیزم  دلایل مختلفی میتونه وجود داشته باشه گاهی مشکلات تخمدان التهاب لگن و حتی مشکلات عصبی هم م ...

خیلی ممنون عزیزم من تقریبا ی سال قرص جلوگیری میخوردم ماه ب ماه پریود میشدم ولی همینکه قطعش کردم بازم نامنظم شد قبل ازبارداریم رفتم ماما سونو ازمایش گرف ازم بعد قرص ال دی تجویز کرد ی مدت بعدش دوباره سونو دادم گف خوب شدی حته تخمک بارور هم داری  کلن نمیدونم چرااینجوریه تا دارو مصرف میکنم منظمه قطع کردم بازم ب همون اول برمیگیرده دوماه قرص مدروکسی پروژسترون استفاده کردم ماه ب ماهش پریودشدم الان ی ماهه قطعش کردم بازم انگار مثه اول برگشت""'

برای افسردگی  اما دکترم گفتن مشکلی به وجود نمیاره

اگر بیماری زمینه ای یا مشکلات حتی سبک نیز دارید با دکترتون در میان بگذارید.

بررسی کن و ببین ایا با ادامه مصرف قرص بازهم شاهد چنین اختلال هایی هستی یا خیر. ممکن است فقط یک واکنش یا رفلاکس عصبی بوده باشد.