2777
2789
عنوان

امروز رژیمم رو شروع کردم بیایین

| مشاهده متن کامل بحث + 1051 بازدید | 124 پست
با بچه ها بدو بدو کن  به زودی استاپ میشی باور کن

اره اونم خیلی تاثیر داشت بعد زایمانم ۲۵کیلو اضافه دلشتم الان شده ۱۲کیلو ولی میخوام تا عید کم کنم

هرکسی خود داند وخدای خودش که چه دردیست در کجای دلش🥺 برا خونه دارشدنم صلوات میفرستی مهربون😍😘

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ب زیتون های حلقه ای روی پیتزا فک کن و اون نوشابه تگری بعدش به دوبل برگر و نرغ بریون و...بقیشو نمیگ ...

باور کن از پیتزا و‌ نوشتابه بدم میاد حتی ماکارونی با گوشت زیاد ک ی زمانی،ی روز درمیان میخوردم

لااااایک نکن مهربون... یه روز یه نفر وارد زندگیم میشه که خیلی پاک و زلال مثل آب چشمه. تا حالا شنیدی صدای چشمه رو ؟ کنار دریا، قدم زدی؟ نسیم خنک رو توی گرما ، حس کردی؟ توی هوای سرد، شیر گرم خوردی؟ به شبای برفی زمستون، نگاه کردی؟ اهنگ مورد علاقت،که اسمشو نمیدونستی، پیدا کردی؟ امیدوارم یه روز برفی، یه نفر بیاد ، در خونه رو بزنه، بگه من اومدم، و اونقدرررر محکم بغلم کنه که تکه های شکسته ی قلبم، سر جاش قرار بگیره.حس کنم خودمو پیدا کردم . یه نفر که جبران می کنه تمام سالها و روزایی که از دیگران تمنای محبت داشتم. یه نفر که معجزه زیبای الهی از طرف خدای مهربونم باشه ، یه فرشته ی نجات که وقتی می خوابه،خواب رو از چشمام میگیره و محو نگاه قشنگش میشم.حرف که میزنه، بهترین شنونده میشم.وقتی به حرفام گوش میده، قشنگترین حرفا رو میگم. و وقتی کنارم نیست، منتظر اومدنش میشم.دلم میخواد باشی تا زندگی کنم و هر لحظه بگم : خدایا شکرت ، من عاشق زندگی هستم
میشه هم ورزش کردو هم پرخوری کرد؟ 😐

لونجوری شاید وزنت نره بالا ولی کم هم نمیکنی

هرکسی خود داند وخدای خودش که چه دردیست در کجای دلش🥺 برا خونه دارشدنم صلوات میفرستی مهربون😍😘
باور کن از پیتزا و‌ نوشتابه بدم میاد حتی ماکارونی با گوشت زیاد ک ی زمانی،ی روز درمیان میخوردم

خوشبحالت

یا بروکلی بخور.خودم که خیلی گرسنم میشم میرم بروکلی با گوجه وکاهو وهویج میخورم 😑

تیکر رسیدن به هدفم.....  سرشانه خدا بگذار تا قصه عشق را چنان زیبا بخواندکه نه از دوزخ بترسی و نه از بهشت به رقص درآیی قصه عشق تنها “انسان” بودن ماست . . .🙏🏻❤️....همه دنیام دوقلوهام😍
وقتی خیلی گرسنه ای یه فنجان چای سبز بخور اونم  بدون خرما یا شکلات  

اینم خوبه

چجور

سه روز تخم مرغ آبپز سه روز سیب زمینی آبپز سه روزم سینه مرغ

منم خیلی اضافه وزن دارم ورزش نمیتونم ولی پیاده روی میرم صبحها که بچه خوابه تو خونه هر وقت بشه اهنگ م ...

چند کیلویی

یا بروکلی بخور.خودم که خیلی گرسنم میشم میرم بروکلی با گوجه وکاهو وهویج میخورم 😑

متاسفانه دوس ندارم😤

فقط؟ میوه چای نون هیچی؟

چایی وقهوه آزاده وآب وسبزیجات دیگه هیچی