2777
2789
عنوان

امروز رژیمم رو شروع کردم بیایین

| مشاهده متن کامل بحث + 1051 بازدید | 124 پست
یعنی روزی ۷۰۰ گرم کم میکنی 

نه روزای اول ۷۰۰گرمه چون رژیم سختی هست متفاوته برا هرکس میزانش

هرکسی خود داند وخدای خودش که چه دردیست در کجای دلش🥺 برا خونه دارشدنم صلوات میفرستی مهربون😍😘

سلام میدونید با گرفتن رژیم بدنتودر قحطی قرار میدین مثل بچه ای که عروسکشو گرفتی مدام گریه میکنه بهونه میگیره چرا راحترین کارو نمیکنین من رژیم گرفتن سختم بود با مشاور خوبی اشنا شدم دمنوش گیاهی نیوشا داد با رژیم اسون الان خیلی احساس سبکی میکنم وزنم نرماله شماهم امتحان کنین ضررنمیکنین ۰۹۱۹۶۱۰۸۲۸۵شماره مشاورم هست شماهم امتحان کنین مشاورشون رایگانه

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

سلام میدونید با گرفتن رژیم بدنتودر قحطی قرار میدین مثل بچه ای که عروسکشو گرفتی مدام گریه میکنه بهونه ...

چقدر طول کشید به وزن نرمال برسید وچقدر اضافه داشتین راستشو بخوای زن عموم دمنوشهارو خرید حتی یک کیلو کم نکرد

هرکسی خود داند وخدای خودش که چه دردیست در کجای دلش🥺 برا خونه دارشدنم صلوات میفرستی مهربون😍😘

سلام بچه ها یه خبر خوب بدون گرسنگی دادن به خودتون رژیم راحتی بگیرین بدون بازگشته با دمنوشهای نیوشا مشاور هم تا اخرراه همراهت میمونه تا نتیجه ی تورو ببینه من خودم این راهو رفتم به شماهم پیشنهاد میکنم مشاور هم تو واتساپ جواب میده هم تلفن اینم شمارش ضرر نمیکنین 09196108285

من وزنم استپ داشت رژیم منو از پا دراورده بود با دمنوشها خیلی راحت وزن کم کردم اشتهام کم شد بدون اینکه اذیت بشم الان خیلی عالیم شماهم امتحان کنین شماره که گداشتم مشاورش رایگانه ضرر نمیکنین