2777
2789

نامزدم ازم دوره.به فکرم رسیده یه فیلم از خودم بگیرم و توی فیلم تولدشو تبریک بگم

حالا نمیدونم چی بگم🙁میشه چند تا جمله ی خوب و قشنگ بگید که بهش بگم توی فیلم

یه عمر برای پیدا کردن کسی که درکت کند و تورا همان گونه که هستی بپذیرد انتظار میکشی و عاقبت میفهمی او از همان اغاز خودت بوده ای

لایو بگیر باهاش

با افتخار تتلیتی✌ توک با همه ب جز من مهربونی ی کمم منو نوازش کن💔  تو ک اروم جونی ی کم تو بغلت این تن خسته رو خابش کن تو ک بخای میتونی ....                                    مثلت ندیدم کاملا حست شبیه من وصله ی جون منی.   آرومه قلبم با تو انگار تو عزیزم خلسه یه روح منی💕جهنم خالیست،شیاطین همین جا روی زمین اند🔥😏😑من و تو باهم فرق داریم 😜 تو دنبال یه تیکه از کیکی 🍰 من دنبال دستور پخت شم😏🙈ن دوست دارم... ن ازت بدم میاد... میانگین که بگیری می بینی مهم نیستی :")

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

لایو بگیر باهاش

یه جاییه که نت خیلی ضعیفه.اصن نمیتونیم تماس تصویری بگیریم😔

یه عمر برای پیدا کردن کسی که درکت کند و تورا همان گونه که هستی بپذیرد انتظار میکشی و عاقبت میفهمی او از همان اغاز خودت بوده ای

یکی ازآشناهای ما به همه فامیل گفت یه کلیپ کوتاه پر کنید وداخلش تولدفلانی را تبریک بگید وبفرستید برام بعدم اونارا چسبوند به هم یه آهنگم گذاشت روز فرستاد برا شوهرش میگفت خیلی خوشحال شده

آياميدانستيدبانگاه كردن به دست زن هاميتوانيد ازاحساسات آنهامطلع شويد؟!به عنوان مثال:اگردمپايي دستشون بودعصبانين      
سلام گوگولی مگولی توچولو مچولو تولدت مبارککککککک😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂

😂😂

طرف ۳۰ سالشه فک کن اینا رو بگم😄

یه کادو هم براش بگیر پست کن بهشم نگو

آياميدانستيدبانگاه كردن به دست زن هاميتوانيد ازاحساسات آنهامطلع شويد؟!به عنوان مثال:اگردمپايي دستشون بودعصبانين      
یه جاییه که نت خیلی ضعیفه.اصن نمیتونیم تماس تصویری بگیریم😔

😞💛اخی 

با افتخار تتلیتی✌ توک با همه ب جز من مهربونی ی کمم منو نوازش کن💔  تو ک اروم جونی ی کم تو بغلت این تن خسته رو خابش کن تو ک بخای میتونی ....                                    مثلت ندیدم کاملا حست شبیه من وصله ی جون منی.   آرومه قلبم با تو انگار تو عزیزم خلسه یه روح منی💕جهنم خالیست،شیاطین همین جا روی زمین اند🔥😏😑من و تو باهم فرق داریم 😜 تو دنبال یه تیکه از کیکی 🍰 من دنبال دستور پخت شم😏🙈ن دوست دارم... ن ازت بدم میاد... میانگین که بگیری می بینی مهم نیستی :")
یه کادو هم براش بگیر پست کن بهشم نگو

کادو گرفتم چند وقت دیگه میدم بهش

اما الان میخوام با یه تبریک خاص خوشحالش کنم

کادو گرفتم چند وقت دیگه میدم بهش اما الان میخوام با یه تبریک خاص خوشحالش کنم

سلام فلانی جان تولدت مبارک امیدوارم سالهای سال کنارهم تولدت را جشن بگیریم دوستت دارم 

هرچی ساده تر قشنگتر 

سلام فلانی جان تولدت مبارک امیدوارم سالهای سال کنارهم تولدت را جشن بگیریم دوستت دارم  هرچی ساد ...

ممنون💮

من خواهرم واسه نامزدش یه دابسمش عاشقانه درست کرد و با آهنگ خوند براش فرستاد زیرشم نوشت تولدت مبارک. عشقم

🔴اتفاق های خوب سراغ کسی می آید ک صبر میکند...اماا اتفاق های بهتر سراغ کسی می اآید ک تلاش میکند..🔴