2777
2789
عنوان

باردارم و حالم خوش نیست از نظر روحی

271 بازدید | 17 پست

بچه ها مگ افسردگی واس بعد زایمان نیست..من چرا حالم خوش نیست..ی ساعت میگم میخندم بعد میشینم زار زار گریه میکنم...نمیتونم کنترل کنم ..بیاید ی کمکی بهم بکنید😔😔

مامان کوچولو هستم😊😍😍از ۹۶ تا الان عضو بودم ...خودت واسه خودتی تامام

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

عادیه بخاطر تغییرات هورمونیه اگر خیلی اذیت میشی به دکترت بگو 

سرپسرم اینجوری نبودم اینبار واقعا این اواخر خیلی اذیت میشم😔😔😔😔😔ب خدا ی ساعته انقدر گریه کردم قلبم درد میکنه...ب چیزیم فکرنمیکنما بگم ازون ناراحت میشم ن...یهو مثل ابر بهاری میزنم زیر گریه

سرپسرم اینجوری نبودم اینبار واقعا این اواخر خیلی اذیت میشم😔😔😔😔😔ب خدا ی ساعته انقدر گریه کردم قل ...

منم مثل تو شده بودم الان دارو مصرف میکنم سر اولی بعد زایمان افسردگی گرفتم این یکی تو بارداری خیلی اذیتم. خیلی اثر نداره چاره ای نیست باید رد کرد این دوران رو 

آنچه مرا نکشد نیرومندترم خواهد کرد    
منم مثل تو شده بودم الان دارو مصرف میکنم سر اولی بعد زایمان افسردگی گرفتم این یکی تو بارداری خیلی اذ ...

😔😔خیلی بده ک اینجوری..من سر اولی ن توبارداری ن بعد زایمان افسردگی نگرفتم..با این ک واقعا بعد زایمانم خانواده همسرم اذیتم کردن خیلی تحمل کردم 

😔😔خیلی بده ک اینجوری..من سر اولی ن توبارداری ن بعد زایمان افسردگی نگرفتم..با این ک واقعا بعد زایما ...

الانم به روزایی که نی نی میاد فکر کن کتاب بخون فیلم ببین سرگرم کن خودتو 

آنچه مرا نکشد نیرومندترم خواهد کرد    
ن پسر

نگران نباش.منم تو بارداری وسط خنده یهو میزدم زیر گریه.شوهر بیچارم شوکه میشد😥اونم میزد زیر گریه فک میکرد یچیزیم شده

یه قاشق فلفل قرمز هندی بزارین تو جیبتون🌶️هروقت هوس کردید با کسی دردودل کنید بریزید تو حلقتون                      
نگران نباش.منم تو بارداری وسط خنده یهو میزدم زیر گریه.شوهر بیچارم شوکه میشد😥اونم میزد زیر گریه فک م ...

😔😔من جلو اون سعی میکنم واکنش نشون ندم چون همسر منم شوک میشه ولی خب عکس العمل خوبی نشون نمیده😐یعنی بلد نیست

کجا برم نی نی پایینه و عفونت شدید دادم احتمال زایمان زودرس دارم

به خاطر بچت باید حالتو خوب کنی ...

محتاج کسی هم نباش فقط با انرژی مثبت خودتو خوب کن 

باید اینقدر قوی باشی که ی بچه سالم بدنیا بیاری و ناامید نشی  

موزیک شاد بزار برنامه شاد نگاه کن برای بچه توی دلت کتاب بخون ... 

میگذره خوب این دوران بزار راحت و خوب بگذره برات

من ریخته ام در رگ تو شیره جان    هی چرخی بزن در من و دل را بتکان    این هم نفسی چ حس  حالی دارد     در پیکر من دو قلب دارد ضربان     

عزیزم سعی کن اهنگ شاد گوش کنی با بچه ت خودتو سرگرم کن..منم خیلی غصه میخوردم لعنتی هورمونا بهم میریزه..الان تصمیم گرفتم که حواسم پرت کنم بهتر شدم یه چیز عادیه دیگه باید تحمل کنیم دست خود آدم نیس

عشق کسی نشو که عشقو دوره کرده💔چقد این حرفو حمید هیراد خوب و درست میگه👣۲۷ شهریور ۱۳۹۹ بود که بی بی چکم مثبت شد ۳۱ شهریور هم جواب آزمایش مثبتم اومد و منو عشقم فهمیدیم مامانو بابا شدیم..خدایا هزاران بار شکرت.خدایا ازت میخوام همه منتظرا زودی زود صاحب یه نی نی تپل مپل خوشمزه بشن الهی آمین  و سه شنبه ۹دی ماه ۱۳۹۹ رفتم آنومالی و یه گل دختر داشتم