2777
2789
عنوان

بیبی چک +عکس

| مشاهده متن کامل بحث + 1171 بازدید | 141 پست
نه خواهر من نمیخام دعا کن منفی باشه

شما چیزی سراغ نداری برای بازشدن‌قوی پریودی؟

۱۴۰۰/۱/0۲....از امضام رد نشو راخت بیا یه دقه😢. ... 1399/۱۲/۱۴بچه ها من جیگر گوشمو از دست دادم دعا کنید خدا باز بهم ببخشه و واسه آروم شدن داغ دلم صلوات بفرستید لطفا... 1399/۱۲/۰۴امروز صدای قلب معجزه خدارو شنیدم😍.   ..  1399/۱۱/۱9 من امروز فهمیدم مامان شدم دعا کنید‌سالم‌و سلامت بغلم‌بگیرمش .الهی‌قربونش بشه مامانش ک‌خیلی دلش‌میخواد ‌یه‌ کاکل زری خدا بهش‌بده.خدایا کوچیکتم‌‌ یه سالم و نمکیشو ب‌منم‌بده 😊واسه خوشبخت شدنم و رسیدن به خواسته دلم یه صلوات مهمونم میکنید💚

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بخدا از خوشحالی خوابم نمیبره 

مبارکه عزیزم مثبته

با این حال خوبت واسه ما بقیه منتظرا دعا کن ما هم خوشحال بشیم۰😍😍😍

چند روز از موعدت گذشته؟!

خدا جونم شکرت هزاران بار شکرت که نگاه لطفت رو بهم انداختی🙏خدایا شکرت ک بچم صحیح و سالمه🙏❤خدایا شکرت که صدامو شنیدی۰❤بالاخره منم ۳۰تیرماه ۱۴۰۱ تستم مثبت شد و ۳ هفته بعدش صدای قلب خوشگلش رو شنیدم😍❤مامان فدات بشه ❤🤰🤱خدا جونم صدامو بشنو نوکرتم چیز زیادی نمیخام که فقط ۳_۴ تا بچه خوشگل و صحیح و سالم😍😘🤰🤱🌹🌹 توجه..توجه.. به زودی در این مکان تیکر بارداری نصب میشود😍❤🤰🤰خدایا من دلم بچه میخااااااا🤗🤱🤰 بچه هم دلش منو میخاد🤱🤰🤗 پس بیزحمت خداجون منو بچمو زودتر بهم برسون مرسی عشقم...من سال۱۴۰۰ مامان میشم😍😍😍 سال دیگه اسفند ماه بچم۳ ماهشه😍😍😍
شما چیزی سراغ نداری برای بازشدن‌قوی پریودی؟

نه زیاد من خودم با تخم شوید کارم راه میوفته ولی ایندفعه نشد نمی دونم بخدا

میشه برای شغل شوهرم یک صلوات بفرستین خسته شدم لطفا😔امیدوارم خدا حاجت شمارم بده
میگم اون هفته وقتم بود درست سر وقته چند لکه قهوه ای اومد الان ده روز گذشته

احتمال داره کیست هم‌باشه ها استرسم‌عقب میندازه ولی بی بی اگ‌زدی‌نبوده از‌ بتا بده.

۱۴۰۰/۱/0۲....از امضام رد نشو راخت بیا یه دقه😢. ... 1399/۱۲/۱۴بچه ها من جیگر گوشمو از دست دادم دعا کنید خدا باز بهم ببخشه و واسه آروم شدن داغ دلم صلوات بفرستید لطفا... 1399/۱۲/۰۴امروز صدای قلب معجزه خدارو شنیدم😍.   ..  1399/۱۱/۱9 من امروز فهمیدم مامان شدم دعا کنید‌سالم‌و سلامت بغلم‌بگیرمش .الهی‌قربونش بشه مامانش ک‌خیلی دلش‌میخواد ‌یه‌ کاکل زری خدا بهش‌بده.خدایا کوچیکتم‌‌ یه سالم و نمکیشو ب‌منم‌بده 😊واسه خوشبخت شدنم و رسیدن به خواسته دلم یه صلوات مهمونم میکنید💚
مبارکه عزیزم مثبته با این حال خوبت واسه ما بقیه منتظرا دعا کن ما هم خوشحال بشیم۰😍😍😍 چند روز از ...

حتما عزیز دلم انشالله قسمت شمام میشه مطمعنم .. زیارت عارشورا نذر کن واسه شهید هادی خیلیییی حاجت میده 

من ۷ روز گذشت گلم 

اگر میدانستم این آخرین دقایقی است که تورا میبینم به تو میگفتم “دوستت دارم “ و نمیپدانشتم که تو خود این را میدانی همیشه فردایی نیست تا زندگی فرصت دیگری برای جبران این غفلت ها به ما بدهد کسانی را که دوست داری کنار خودت داشته باش و به آنها بگو که چقدر دوستشان داری بگو که چقدر برایت مهم هستند بگو که وجودشان برایت نیاز است مراقبشان باش چون شاید فردایی نباشد برای جبران گفته هایی که یک روز از گفتنشان گذشتی ! 
احتمال داره کیست هم‌باشه ها استرسم‌عقب میندازه ولی بی بی اگ‌زدی‌نبوده از‌ بتا بده.

اخه یه ماه پیش دکتر بودم عفونت داشتم تا قبله دکتر سر وقت میشدم دکتر رفتم دارو استفاده کردم اینطوری شد.جلوگیری طبیعی دارم تازه دوران دارو نزدیکی زیاد نداشتم حامله نباشم فقط 

حتما عزیز دلم انشالله قسمت شمام میشه مطمعنم .. زیارت عارشورا نذر کن واسه شهید هادی خیلیییی حاجت میده ...

قبول باشه نذرت و خدا رو شکر حاجت روا شدی

من نذر ۱۲۴ هزار صلوات برداشتم به نیابت از شهید هادی

تا ببینم خدا چی میخاد

خدا جونم شکرت هزاران بار شکرت که نگاه لطفت رو بهم انداختی🙏خدایا شکرت ک بچم صحیح و سالمه🙏❤خدایا شکرت که صدامو شنیدی۰❤بالاخره منم ۳۰تیرماه ۱۴۰۱ تستم مثبت شد و ۳ هفته بعدش صدای قلب خوشگلش رو شنیدم😍❤مامان فدات بشه ❤🤰🤱خدا جونم صدامو بشنو نوکرتم چیز زیادی نمیخام که فقط ۳_۴ تا بچه خوشگل و صحیح و سالم😍😘🤰🤱🌹🌹 توجه..توجه.. به زودی در این مکان تیکر بارداری نصب میشود😍❤🤰🤰خدایا من دلم بچه میخااااااا🤗🤱🤰 بچه هم دلش منو میخاد🤱🤰🤗 پس بیزحمت خداجون منو بچمو زودتر بهم برسون مرسی عشقم...من سال۱۴۰۰ مامان میشم😍😍😍 سال دیگه اسفند ماه بچم۳ ماهشه😍😍😍
نه زیاد من خودم با تخم شوید کارم راه میوفته ولی ایندفعه نشد نمی دونم بخدا

من باردارم شنبه پیش وقتم‌بود نشدم‌‌همسرمم‌4روز‌سرکار بود نبود خونه وقتایی هم ک نیست زیاد باهم‌صحبت نمیکنیم‌تلفنی از وقتی اومد‌گفتم کل زندگیمو شکست نمیخواز‌بچه منن‌نمیدونم‌چطور شده .الانم باید پا بزارم‌رو دلم‌ولی اینبار فرق داره چون‌دیگ‌میخوام‌جدا بشم‌ بهتره بچه ای هم نمونه این‌وسط سیاه کرده زندگی‌منو از روز زن‌ب اینور بیچارم‌کرده روزی هزار بار ارزو مرگـمیکنم سونو دادم‌گفت 5هفته 4تا بی بی بفاصله کم‌مثبت شد الان چی‌بخورم‌نمومه؟

اخه یه ماه پیش دکتر بودم عفونت داشتم تا قبله دکتر سر وقت میشدم دکتر رفتم دارو استفاده کردم اینطوری ش ...

احتمال داره بارداریتا حتما ازمایش خون‌بتا بده