2777
2789
عنوان

بیبی چک +عکس

| مشاهده متن کامل بحث + 1171 بازدید | 141 پست
بخدا از خوشحالی خوابم نمیبره 

همییییییین الاااااان که انقدددد خوشحااالی و نتیجه گرفتی خیلی زووود تننند سریع واسه همممه چشم انتظارا دعا کن واسه همههههه اونایی که میخوان مامان شن... واسه منم دعا کن😊

کاش این بهار خدا، خدایی را در حقم تمام کند و تو را به من عیدی دهد... 🙏❤️
مال منم دقیقا این موقع های شب رفتم بی بی چک زدم دیدم مثل شما کمرنگ ولی درست بود و الان گل پسر پیشم خ ...

وای ایجووووونمممم من فردا صبح دوباره تکرارش میکنم ک دلم قرصه قرص شه

اگر میدانستم این آخرین دقایقی است که تورا میبینم به تو میگفتم “دوستت دارم “ و نمیپدانشتم که تو خود این را میدانی همیشه فردایی نیست تا زندگی فرصت دیگری برای جبران این غفلت ها به ما بدهد کسانی را که دوست داری کنار خودت داشته باش و به آنها بگو که چقدر دوستشان داری بگو که چقدر برایت مهم هستند بگو که وجودشان برایت نیاز است مراقبشان باش چون شاید فردایی نباشد برای جبران گفته هایی که یک روز از گفتنشان گذشتی ! 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

مال منم دقیقا این موقع های شب رفتم بی بی چک زدم دیدم مثل شما کمرنگ ولی درست بود و الان گل پسر پیشم خ ...

خوشب حالتون خداحفظش کنه

۱۴۰۰/۱/0۲....از امضام رد نشو راخت بیا یه دقه😢. ... 1399/۱۲/۱۴بچه ها من جیگر گوشمو از دست دادم دعا کنید خدا باز بهم ببخشه و واسه آروم شدن داغ دلم صلوات بفرستید لطفا... 1399/۱۲/۰۴امروز صدای قلب معجزه خدارو شنیدم😍.   ..  1399/۱۱/۱9 من امروز فهمیدم مامان شدم دعا کنید‌سالم‌و سلامت بغلم‌بگیرمش .الهی‌قربونش بشه مامانش ک‌خیلی دلش‌میخواد ‌یه‌ کاکل زری خدا بهش‌بده.خدایا کوچیکتم‌‌ یه سالم و نمکیشو ب‌منم‌بده 😊واسه خوشبخت شدنم و رسیدن به خواسته دلم یه صلوات مهمونم میکنید💚
دو خطه دیگه بزرگ کن عکسو ، ایشالله مثبت باشه بیبی چک💜

نه خواهر من نمیخام دعا کن منفی باشه

میشه برای شغل شوهرم یک صلوات بفرستین خسته شدم لطفا😔امیدوارم خدا حاجت شمارم بده
همییییییین الاااااان که انقدددد خوشحااالی و نتیجه گرفتی خیلی زووود تننند سریع واسه همممه چشم انتظارا ...

انشالله گلم مطمعنم خیلیییی زود نینی دار میشی

اگر میدانستم این آخرین دقایقی است که تورا میبینم به تو میگفتم “دوستت دارم “ و نمیپدانشتم که تو خود این را میدانی همیشه فردایی نیست تا زندگی فرصت دیگری برای جبران این غفلت ها به ما بدهد کسانی را که دوست داری کنار خودت داشته باش و به آنها بگو که چقدر دوستشان داری بگو که چقدر برایت مهم هستند بگو که وجودشان برایت نیاز است مراقبشان باش چون شاید فردایی نباشد برای جبران گفته هایی که یک روز از گفتنشان گذشتی ! 
برای منم دعا کن.عزیزم البته من دوتا دارم واسه سلامتیم و حال خوبم مبارکت باشه

حتما عزیز دلم انشالله همیشه کنار هم باشین

وای من به جای تو دلم میخواد سریع صبح بشه 😍😍😍

نمیدونی ک نشستم تخمه میشکونم از هیجان 

نمیدونی ک نشستم تخمه میشکونم از هیجان 

عزیزم😘😘😘😘😘

۱۴۰۰/۱/0۲....از امضام رد نشو راخت بیا یه دقه😢. ... 1399/۱۲/۱۴بچه ها من جیگر گوشمو از دست دادم دعا کنید خدا باز بهم ببخشه و واسه آروم شدن داغ دلم صلوات بفرستید لطفا... 1399/۱۲/۰۴امروز صدای قلب معجزه خدارو شنیدم😍.   ..  1399/۱۱/۱9 من امروز فهمیدم مامان شدم دعا کنید‌سالم‌و سلامت بغلم‌بگیرمش .الهی‌قربونش بشه مامانش ک‌خیلی دلش‌میخواد ‌یه‌ کاکل زری خدا بهش‌بده.خدایا کوچیکتم‌‌ یه سالم و نمکیشو ب‌منم‌بده 😊واسه خوشبخت شدنم و رسیدن به خواسته دلم یه صلوات مهمونم میکنید💚
ای وای ببخشید 😂 پس دعامو پس میگیرممم 

بچه ها من یه هفته پیش علایم پریودی داشتم درست روز پریودم فقط چند قطره خون قه وه ای اومد و تمام از اون سینه درد و کمر دردم دارم البته جلوگیری داشتم بی بی چکم زدم منفی بود از چیه بنظرتتون

انتظار ب سر رسید  انشاالله ب سلامت بغلش کنی

انشالله عزیز دلمممم 🥰🥰😘😘😘😘