2777
2789
عنوان

سلاممممم بیاید

83 بازدید | 14 پست

من با یه نفر دوست شدم یه مدت باهم چت میکردیم تا اینکه  فهمیدم قصدش س ک س چت این حرفاست 

منم تصمیم گرفتم اذیتش کنم اما اصلا به تن به خاسته هاش نمیدادم و هر موقع درخاست رابطه میداد  بهونه میاوردم 

تا اینکه یه روز مستقیم بهش گفتم دوست ندارم و ارزش نداری وقتمو برات هدر بدم

اونم بلاکم کرد، اما بعد متوجه  شدم وابسته  شدم بهش

اما اصلا نشون ندادم و پروف شاد میزاشتم و میخندیدم تو گروه ..

بعد سه شب من عکسمو گذاشتم  پروف انبلاک کرد  نوشت سلام خوبی گفتم ممنون باز بلاک کرد😑

بنظرتون دوستم داره، دیوونس بیکاره  یا چی

منم بلاک کنم؟

درد درسشو بهت بده از زندگیت میره،، دنیا و ادم هاش وسیله رشد تو هستن😊🥲🥲

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

به نظرم روش حساب باز نکن به دردت نمیخوره

مـا تـنـهـا زاده می شـویـم🍃تـنـهـا زنـدگـی مـی کـنـیـم💔وتـنـهـا مـی مـیریـم🍂 عـشـقـ و پـیـونـدهـای دوسـتـانـه ای کـه مـی سـازیـم،تـنـهــا ««پـنـدارهـای پـوچـی سـت»»»کــه مـا تـنـهـا نـیـسـتـیـم🤌🖤⁦(⁠◍⁠•⁠ᴗ⁠•⁠◍⁠)⁩

حرفات با امَضات نمیخونع

خدایا شکرت واسه امیرعلیم که بعد از کلی انتظار بهمون دادی.امیر علیم منو بابایی عاشقتیماا مامانی....دوس جونیااا واسه اینکه پسرم همیشه سالم باشه یه صلوات میفرستین واسش؟مرسی مهربوناااا💚💙💚
هیچکدوم. ح. ش. ر. ی 

اره دقیقا🙁

مـا تـنـهـا زاده می شـویـم🍃تـنـهـا زنـدگـی مـی کـنـیـم💔وتـنـهـا مـی مـیریـم🍂 عـشـقـ و پـیـونـدهـای دوسـتـانـه ای کـه مـی سـازیـم،تـنـهــا ««پـنـدارهـای پـوچـی سـت»»»کــه مـا تـنـهـا نـیـسـتـیـم🤌🖤⁦(⁠◍⁠•⁠ᴗ⁠•⁠◍⁠)⁩

ببین تو دنیا کم کم ۷ میلیارد ادمه

تو ایران ۸۰ ملیون

تو همین ایران حداقل باید ۲۰ ملیون نفر بهت بخورن که اخلاق درست دارن و رابطه هدفمند میخوان

پس درگیر یک نفر نشو

انقدر با ادما حرف بزن تا بتونی بهترینشونو برای خودت انتخاب کنی و ۵۰ سال دیگه پیر شدی به خودت افتخار کنی

داستان زندگی اینه!

حالا میخوای خودتو گول بزن که وابسته شدی و فقط این ادم رو زمینه آینده هرچی پیش اومد میپذیرم! 

خداوند به هرکس 《حالت سکون و آرامش 》 را عنایت فرماید،نتایج بسیاری را برای او در بردارد. از جمله: از ملامت ها نمی هراسد، توکل دارد، اگر چیزی را از دست بدهد غمناک نمی شود و اگر چیزی را به دست آورد طغیان و نافرمانی نمیکند.استقبال یا بی اعتنایی مردم، شهرت یا گمنامی و فقر و غنا در او اثری ندارد. 💖برای همه از خداوند چنین حالی رو میخوام💖