2777
2789
عنوان

بیاین از خاطرات سفرهاتون بگین

| مشاهده متن کامل بحث + 525 بازدید | 25 پست
وقتی عقد کردیم اسفند ماه تو اوج خلوتی رفتیم شمال یه شب موندیم.هرچقد بگم خوش گذشت بازم کم گفتم.عین یه ...

ما مهر پارسال با یه چادر مسافرتی رفتیم شمال،،بهترین سفر عمرم بود،چقد خوش گذشت هوا عالی،خلوت،روزا با ماشین میرفتیم،شبا هرجا میرسیدیم میخوابیدیم،،یادش بخیر واقعا

حیف بخاطر کرونا بساط سفر تعطیل شده🤧

خداوندا بخشش تو دامنه آرزوهایم را گسترانده....امام سجاد(ع)

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

یبارم ۱۵ روز رفتیم چهار محال بختیاری ای خوش گذشت منو مامانم و بابام و شوهرم و دخترم خیلی خوشگذشت یعن ...

چارمحال همون که مرکزش یاسوجه؟😁

یه بار تلوزیون یه گزارش از طبیعت بکر یاسوج نشون دا از اون موقع همش رو دلمه برم

من باهمه اون چیزاش عاشقشم ولی آره مشهدم عالیهد چهار محال نرفتم

حتما برو چند روز توی سیاه چادر نزدیک ابشار بیشه بمون صفا کن صدای بلبل و صدای اب واااااقعا خیلی خوبه 

شمالم خوبه هاااا ولی اینکه گردشگری شده خیلی گرون میکنن اجناسو 

اصلا مشهد برای همه ادما یه حس خوبیه اما نمیدونم چرا واسه ما شمالیا چند برابره مخصوصا خیابون طبرسی . ...

واثعا همینطوره،،همه چیزش دلچسبه

بهترین سفر مشهدم بود ۶ بار مشهد رفتیم ولی این خیلی خوش گذشت همش بخاطر پرسنل هتل بود جاهای دیگه واقعا ...

بگو کدوم هتل بود ما هم بریم😁

حتما برو چند روز توی سیاه چادر نزدیک ابشار بیشه بمون صفا کن صدای بلبل و صدای اب واااااقعا خیلی خوبه& ...

وای دلم خواست😍😍😍😍ما معمولا توشماال چیزی نمیخریم کامل وسیله میبرم 

🌌
دخترم خیلی شیرین بود نکه بخنده به اونا هااا از بس اخم میکرد تپل گردو قلنمبه بود خوششون میومد 

وااای شبیه خواهرزاده ی من😍

چارمحال همون که مرکزش یاسوجه؟😁 یه بار تلوزیون یه گزارش از طبیعت بکر یاسوج نشون دا از اون موقع همش ...

نمیدونم مرکزش یاسوجه یا نه 🤣🤣🤣ولی واقعا خیلی خوب بود مردمشم اتقدر مهربون بودن نگم برات ۵ روز توی سیاه چادر بودیم بعد یارو که اونجا بوفه داشت بزور به بابام گفت یه شبم بریم بمون خونه ما بچه ها حموم برن و فلان ال و بل بزور مارو برد خونشون یه شب اونجا بودیم حموم رفتیم بنده خدا خانومش لباسامونو انداخت توی لباسشویی تمیز اتو کرد داد😆😆😆ولی یه شبم بابامینا گفتن میریم فلان تپه شمام شام بیاین اونجا اومدن خیلی خوب بودن بعد برگشتنمو به هرکسی میگفتیم میگفت خوبه خفتتون نکردن اونجا خفت گیر زیاده 😅😑😑😑