2777
2789
عنوان

عروس دهه هشتادی

561 بازدید | 26 پست

چرا آخه وقتی تو فامیل کسی سنش کم باشه ازدواج کنه کل فامیل حسودیشو میکنن مخصوصا دخترای سن بالای فامیل هی میخوان شخصیت طرفو تخریب کنن همین چند وقت پیش نامزدی دخترعمم بود ۱۷ سالشه اونیکی دختر عمه هام که سنشون از اون زیاد بود بیچاره رو با حرفاشون خیلی ناراحت کردن 

در این دنیا انسانم آرزوست❤

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من فکر نمیکنم حسادت باشه بیشتر ابراز تاسفه وگرنه ازدواج تو 17 سالگی حسادت نداره به حال اون بچه باید گریه کرد

اگه آخر یه بحث جدی به نام کاربری من که فقط محض شوخی هست متوسل بشی،یه احمق به تمام عیاری  
من فکر نمیکنم حسادت باشه بیشتر ابراز تاسفه وگرنه ازدواج تو 17 سالگی حسادت نداره به حال اون بچه باید ...

حرفتون رو قبول ندارم ۱۷ ساله داریم با عقل و فکر کامل مثل یه ادم ۳۰ ساله ۱۷ ساله داریم که هنوز چیزی نمی‌فهمه 

من فکر نمیکردم حسادت باشه بیشتر ابراز تاسفه وگرنه ازدواج تو 17 سالگی حسادت نداره به حال اون بچه باید ...

🤣ولی اون دختر عمم که ۲۳ سالشه از حرص چشاش پر اشک شده بود همه فهمیدن داره از حسادت میمیره

من ۱۸ سالمه ۵ سال پیش دوست پسر داشتم باهاش نامزد کردم و الان نامزدمه و بخاطر تفاوت سنیمون خیلی ها زر ...

خوشبخت باشید بنظرم هر کس تو هر سنی احساس کرد کاملا عقلش کامله میتونه ازدواج کنه فاصله سنیتون چند ساله عزیزم

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز