2777
2789
عنوان

اکیپ بی نام😂

| مشاهده متن کامل بحث + 1435 بازدید | 296 پست
خواهش میکنم گلم🤗 اکیپمون زیاده حدود بیست و پنج نفریم تو هر تاپیک باحال که دیدی چهار نفر از اکیپ ...

باشه من یگانه تازه اومدم تو 20 سالگی از قزوین

من درسا و دخت بندرو فعلا یافتم   

عشقم را در سرم دفن کردم و مردم پرسیدند چرا سرم گل داده است چرا چشمانم مثل ستاره میدرخشند و چرا لب هایم از صبح روشن ترند کسی نمیتواند عشق را بکشد اگر در خاک دفنش کنی دوباره میروید....!!! ❤❤
@2001saaraa   عزیزم تو باید این کاربر ها رو تگ کنی: @_ahou_     @ayda81   ...

اوکی😁💙

از حالا تا همیشه من دلم سمت توئه                                واسه مهربونیات دلم طرفدار توئه                                       به خودت قسم که عشقی                                   

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

مرسی😚

خواهش میکنم 🥰

عزیز دلم همونطور تو‌ توضیحات تاپیکم هستش باید چهار نفرو تگ کنی

@zabonderaz1380  

@یه_عدد_دختر_بندری  

@یارابانو  

@بیبی77  

عزیزم این کاربرا رو تگ کن

و خواهشا کسایی که تو این کامنت تگ کردم هم ایشونو ب تگ هاشون اضافه کنن

خواهش میکنم 🥰 عزیز دلم همونطور تو‌ توضیحات تاپیکم هستش باید چهار نفرو تگ کنی @zabonderaz1380 &n ...

باشه کجا تگ کنم

خداجونممم کمکم کن از پسش بر بیامم همینطور ک همیشه بهم قدرت اینو دادی ک از پس 😇😏پ.ن:کاربر جدید نیستم😅لایکتون میکنم یعنی براتون صلوات فرستادم🥰
خواهش میکنم 🥰 عزیز دلم همونطور تو‌ توضیحات تاپیکم هستش باید چهار نفرو تگ کنی @zabonderaz1380 &n ...

باشه عزیزم پس برای منم به خودت انتخاب کن البته درسا و دخت بندرو انتخاب کردم

عشقم را در سرم دفن کردم و مردم پرسیدند چرا سرم گل داده است چرا چشمانم مثل ستاره میدرخشند و چرا لب هایم از صبح روشن ترند کسی نمیتواند عشق را بکشد اگر در خاک دفنش کنی دوباره میروید....!!! ❤❤
چش

منو اول از همه تگ کنیا  

از حالا تا همیشه من دلم سمت توئه                                واسه مهربونیات دلم طرفدار توئه                                       به خودت قسم که عشقی                                   
باید چهار نفر باشه😂 دلسا و یه عدد دختر بندری و ۱۹۱۹aseman رو تگ کن

اوه یس اوکی اوکی 

باشه کجا تگ کنم

تو تاپیکایی که تگت کردن دوستان تو هم چهار نفر خودتو تگ میکنی.

وقتایی هم که تاپیک عکس یا ی تاپیک باحال دیدی چهار نفر خودتو تگ میکنی و اونا هم همینطور و اینطوری دیگ جمع میشیم😍

تاپیک دورهمی هم داریم که همه تگ میشن

تو تاپیکایی که تگت کردن دوستان تو هم چهار نفر خودتو تگ میکنی. وقتایی هم که تاپیک عکس یا ی تاپیک باح ...

اها باشه

خداجونممم کمکم کن از پسش بر بیامم همینطور ک همیشه بهم قدرت اینو دادی ک از پس 😇😏پ.ن:کاربر جدید نیستم😅لایکتون میکنم یعنی براتون صلوات فرستادم🥰
@بیبی77     @یارابانو     @zabonderaz1380     @یه_عدد_دختر_بن ...

جونم آسمانم من یگانه ام 20 ساله از قزوین ( یاد برنامه کودک افتادم) شما هم خودتو معرفی کن گللل

منم زهرا هسدم 14   از یزد

فک میکردم بیشتر باشی 😁😅