2777
2789
عنوان

اکیپ بی نام😂

1452 بازدید | 296 پست

بچه ها اکیپمون اول اسم داشت ک چون تعداد فرق کرد در نتیجه اسم هم فرق کرد ی اسم خوب پیشنهاد بدید ک ب عدد نباشه چون ممکنه که تعدامون کم یا زیاد بشه

دوستانی_که_تگ_نشدن#  ‍ نیان_لطفا#  

فقط_کسایی_که_تگ_میشن#  

این تاپیکو زدم که هم راجب ب اینکه هر کسی چهار تا کاربر برداره ک باید تو تاپیکا تگ کنه این طوری راحتتره الان من همه اعضا رو تگ میکنم که با هم اشنا بشید و هر کدوم چهار تا کاربر بردارید

امضامونم باید عوض کنیم چون تعدامون عوض شده

و در اخر میگم کسایی که ب مدت طولانی فعال نباشن از اکیپ حذف میشن فعال بودن ب معنی اینه که اگه تک میشید پستا رو لایک کنید و چهار نفره خودتونو تگ کنید ک ب عهده تونه و اینکه دعوا هم نداریم با هم

خوش_باشید_دوستان# 😍😍

تگم‌نکنی نمیام 😏

خدا اگر بخواد هیچ‌کس جلو دارش نیست امیدوارم ک خدا برات بخواد💞  تو زندگیم ی آدمایی هستن ک با هر کلمه حرفاشون  بارها بارها ب خودم میگم کاش هیچوقت نمیشناختمشون😄    

من برای دخترم که امسال کنکوریه خیلی آکادمی‌ها رو بررسی کردم، آکادمی مهر رو هم دیدم، چیزی که برام جالب بود تعداد زیاد رتبه‌های برترشه. ظاهراً رکورددار بیشترین تعداد رتبه‌های برتر کشوره.

گفتم اینجا هم معرفی کنم شاید به درد مامان‌هایی بخوره که بچه‌شون کنکوریه 🌱

mehredu.com

سلوووم ما اومدیم🙃🥰

به اینا نگاه کنید                                                                    😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐         ایناهم به شما نگاه میکنن مگ نه😅خیلی جالبه منم اولش باورم نمیشد🤣🤦‍♀️

اسی جان با اجازه🌸

لطفا همه ی تاپیکامو گزارش بزنید🌸

زدید لایک کنید صلوات بفرستم ۴ تا براتون

دختری هستم از دیار خندان 👀  💫پیانیست💫  گیتاریست💫 💫نقاش💫   🌱در حال یادگیری اسکیت برد🌱   لطفا برای سلامتی پدر و مادرم و فامیلام یه صلوات بفرست👀

ب نظرم ی ساعتی رم مشخص کنین ک همه باشن تاپیک بزنیم حرف بزنیم😇🙃

به اینا نگاه کنید                                                                    😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐         ایناهم به شما نگاه میکنن مگ نه😅خیلی جالبه منم اولش باورم نمیشد🤣🤦‍♀️
فدای همتون من ع گروه میرم 😐😁🍭

اععع چرااا

دوستان من همه رو‌‌ تگ کردم تعدادمون تا الان همینا هستن که تگ کردم🥰

خودتونو ب هم معرفی کنید عشقا

من که معرف حضور هستم ولی بازم میگم

آیدا هستم هجده سالمه البته اخرای هجده هستم دیگ😅