2777
2789
عنوان

اکیپ بی نام😂

| مشاهده متن کامل بحث + 1435 بازدید | 296 پست
جانم چیشده😶

برات شوعل پیدا کردم 😀😀😀😀ولی هنوز به دنیا نیومده😐😐😐😐

از حالا تا همیشه من دلم سمت توئه                                واسه مهربونیات دلم طرفدار توئه                                       به خودت قسم که عشقی                                   

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

@کدو_تنبللل     عزیزم تو باید این کاربرا رو تگ کنی: @لانیا3    & ...

چششششششم

زندگی مثل مادرت نیست که برای شام صدات کنه،زندگی ولت میکنه تا ازگشنگی بمیری😐خدایا مراقب آدم های خوب زندگیم باش...
@بیبی77   عزیزم تو باید این کاربرا رو تگ کنی: @گیسو_کمندم_۲۲     @کدو_تنبللل ...

آها من اینارو تگ کنم بااشه 

زندگی مثل مادرت نیست که برای شام صدات کنه،زندگی ولت میکنه تا ازگشنگی بمیری😐خدایا مراقب آدم های خوب زندگیم باش...
کککوکووکککووو😍😍😍🤣🤣🤣🤣

@yagmur8095 مادر شوعل😝😝😝

@twinkelgirl عروس 😁😁😁

@2001saaraa‍ واسطه امر خیر😂😂😂

از حالا تا همیشه من دلم سمت توئه                                واسه مهربونیات دلم طرفدار توئه                                       به خودت قسم که عشقی                                   
خونع ماشین دارن یا ن😌😌😌

ندونم😐دیگه شرط و شروطو خودت به مادر شوعل جانت بگو 😀😀😀😀 

@aidoon     @خانه،ای،روی،آب     @دخمل_کورد_00     @dokhi_bala ...

من نیم خویشکه 

وله ناو گروهکتان بنه عبه کویر بر سردخانه😐

به سلامتی اون رفیقـای که مجازیه اند اما یه جوری برات سنگ صبورن که هیچکدوم از رفیقای واقعیت به گرد پاشون هم نمی رسن 👭❤ @گیلاخه @هناسه۱۳۷۳  خدا جونم میشه یه کار خوب برا همسرم جور بشه الهی فدات بشم همیشه دستمو گرفتی اینبارم کمکمون کن 😢😢خدایا امیدم فقط خودتی ای کاش جور بشه برامون 🙏🙏
نه بوچه تویش هایت اوه من توم دعوت کرد

عای

به سلامتی اون رفیقـای که مجازیه اند اما یه جوری برات سنگ صبورن که هیچکدوم از رفیقای واقعیت به گرد پاشون هم نمی رسن 👭❤ @گیلاخه @هناسه۱۳۷۳  خدا جونم میشه یه کار خوب برا همسرم جور بشه الهی فدات بشم همیشه دستمو گرفتی اینبارم کمکمون کن 😢😢خدایا امیدم فقط خودتی ای کاش جور بشه برامون 🙏🙏
اره

ایدا له دویکو کارت دعوت انره من هر تاپینک بو خوتو ایدا تگ اکم ایتر