2777
2789

خسته شدم خیلی از همه آدمای دور وبرم 

ازهمه کاش عاشق نمی‌شدم عاشق شدن درده واقعن دارم عذاب میکشم دیوانه وار عاشق شوهرمم خیلی اون قدر که کسی نمیتونه تصورشو بکنه 

من خیلی شیطونم امروز تو آسانسور شوهرم طبقه 5وزد منم الکی 3زدم چنان سرم داد کشید که پشیمون شدم دوتا سیلی هم خوردم💔😔

قلبم واقعن شکست 

کاش وقتی اونو دیدم بهش خیره نمی‌شدم کاش میزاشتم راهشو بره ومن نباشم ولی از یه طرف نبودنش منو میکشه 

امروز یه خانومه راننده بود اونم با شوهرم حرف می‌زد منم حسود آخر بهش گفتم که خوشم نمی یاد جواب خانم ها رو بدی چنان قشقلگی به پا کرد که به غلط کردن افتادم 💔خیلی یادم 😔تا بهش گفتم مبلا رو بلند کرد وزد زمین گوشیشو کوبوند به دیوار و... عصبانی که میشه خیلی ترسناک میشه حتی یه بار روم چاقو کشید، اگه برگردم عقب از خدا نمیخوام که کاری کنه من به اون برسم از خدا میخوام که بره دنبال زندگی خودش وبهترین زندگی رو برا خودش بسازه ویه همسر مهربون منم تو تنهایی های خودم خودمو همیشه مقسر میدونم همیشه اون بهم گفت تو لیاقتمو نداری واقعن راست میگه من ندارم لیاقت هیچی ندارم اون از پدرومادرم که فهمیدن لیاقتشونو ندارم رفتن اینم از این، خیلی دوست دارم زود تراز اون بمیرم خیلی میخوام بدونم براش مهم بودم یا همش عشقش الکی بوده 

من لیاقت هیچ چیز رو ندارم با اینکه 19سالمه اندازه یه زن 80ساله خستم واز درون پژمرده شدم زندگی چه برنامه ها که برام نداشت 

😔💔فک کنم خالی شدم نمیدونم خیلی ممنون که به نوشته هام نگاهی انداختین 

عزیزم یه کم محکم باش، سنت خیلی پایینه، چند سال دیگه به افکار الان خودت انتقاد میکنی ، چرا مرگ؟ چرا انقدر نا امیدی؟ اگه راه برای تغییر و ساختن هست بساز، اگه هم نیست که بجای افسردگی شدید! طلاق بگیر

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

میفممت

اینجاااا همه شاخ شهرن ساچه واو😒🙆همهههه علامه دهرن ساچه واااااو😑🤦دلوووو خوشگلهههه دلووووو خوشگلههههه تو دست من تک دله😐😐 خداوکیلی صدتومن میدم تک خشتم بده تو دستم😑😂زده ب سرم نمیدونم چی دارم مینویسم کله سحری😬از همین تریبون اعلام میکنم ک ساعت ۴صبح اینو نوشتم😑هااان یچی دیگم یادم اومد..من دقییقا ۳سال خواننده خاموش بودم🙆

تو لیاقت داری شکن نکن فقط باید بیشتر رو خودت کار کنی زندگی ارزش غصه خوردن نداره هنوز کلی راه مونده که بری از الان خسته نشو با توکل به خدا پیش برو من خودم خسته  میشم ولی همیشه با خودم حرف میزنم و به داشته هم فکر میکنم 

بی خود نیست که میگن تا خر هست خر سوار هم هست      (۴۴)
عزیزم یه کم محکم باش، سنت خیلی پایینه، چند سال دیگه به افکار الان خودت انتقاد میکنی ، چرا مرگ؟ چرا ا ...

خسته شدم از وقتی بچه بودم همه ترکم کردن خیلی سختی کشیدم شوهرمو بعد از 4سال به دست آوردم واقعن عاشقشم نمیتونم طلاق بگیرم میمیرم اینطوری وزندگی باهاشم منو افسرده میکنه گاهی وقتا

نمیتونم خیلی به خودم میگم اما من نمیتونم 

میدونی با هر نمیتونمی که میگی باید ۱۷ بار بگی میتونم تا اثر منفی این یک کلمه رو از بین ببری اینو روانشناس ها میگن به خودت امید بده عزیزم همه آدمها خسته میشن ولی اگه قرار به شکست باشه که الان هیچ آدمی وجود نداشت 

بی خود نیست که میگن تا خر هست خر سوار هم هست      (۴۴)