2821
2789
عنوان

مادرشوهر

381 بازدید | 32 پست

بچه ها مادر شوهرم غیبت عروسهاشو می‌کنه هرحرفو اتفاقی بیفته وقتی می‌ره خونه عروساش یا ببینتشون براشون تعریف می‌کنه.یعنی از اون حرف برا من میاره حرفهای منم به اونا.تازگیا فهمیدم پشت سر خونواده منم حرفی زده اینقدر بهم برخورد.تازه من از این اخلاق ها نداشتم که بین جاریا سخن چینی کنم بخاطر اون رفتارش روز مادرم بهش تبریک نگفتم به شوهرممم گفتم که دلیل کارم چی بوده دیگه ازش سرد شدم.بنطرتون رفتارم دری بوده یانه!؟

هر کاری بهت آرامش میده همون کارو بکن

اگه جواب بی ادبیتو نمیدم به این دلیل نیس که جوابی ندارم به این جمله اعتقاد دارم که هیچگاه باخوک کشتی نگیر زیرا تولجن مال میشوی واو لذت میبرد وگرنه جواب واسه امثال تو فراوونه🙌🙌🙌

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

مناسبتارو به جا بیار ولی به میزان اخلاقای بد و آزاردهندشون ازشون دوری کن ینی اخلاقتو با شعور طرف ست کن ولی اینجور مناسبتا بی اعتنایی نکن چون ته تهشم مادر پدر قضیه ش فرق داره

مناسبتارو به جا بیار ولی به میزان اخلاقای بد و آزاردهندشون ازشون دوری کن ینی اخلاقتو با شعور طرف ست ...

چطوری اخلاق وباشعور طرف ست کنیم خوشم امد از جمله ات یه کم توضیح بده گلم

برای رفع مشکلاتم یه صلوات بفرستن
تنفرم ازش.۹۰ درصد،شایدم ۱۰۰ درصد مسکلاتنم از مادر همسرم باشه

عزیزان اکثر عروسا همینطورن منم تو زندگیم هیچ مشکلی ندارم تنها مشکلم خانواده شوهر هستن اصلا دوسشون ندارم دل خوشی ام ندارم خیلی جاها دلمو خون کردن ولی به خاطر همسرم اعتدال رو رعایت میکنم البته اعتدال رو به کم یعنی خیلی رو نمیدم و تند تند نمیرم اصن فقط مناسبتا یا مهمون خاص بودنی

تنفرم ازش.۹۰ درصد،شایدم ۱۰۰ درصد مسکلاتنم از مادر همسرم باشه

باعث بد بختی منم مادرشوهرم تو همه چیز از دوووور دخالت میکنه 

بچه ها من معنی اسم پروفایلمو نمیدونستم یهو اینو گذاشتم الانم نمیشه عوض کنم لطفا نپرسید 
چطوری اخلاق وباشعور طرف ست کنیم خوشم امد از جمله ات یه کم توضیح بده گلم

ینی اگر یکم اذیتت میکنن یکم ازشون دوری کن

اگر زیاد اذیتت میکنن زیاد ازشون دوری کن

اگر یکم باعث به هم خوردن برنامه و آرامشت میشن یکم از زندگیت بیرونشون کن

اگر‌زیاد باعث به هم خوردن برنامه و ارامشت میشن زیاد از زندگیت بیرونشون کن

من همین کارو کردم راضیم باهاشونم یجام هرچقدم گله و سرزنشم میکنن اهمیت نمیدم به پ.شمام سپردمشون

2790
2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز