2777
2789
عنوان

مادرشوهر

| مشاهده متن کامل بحث + 381 بازدید | 32 پست
از ترس هام.از اینکه همیشه به خاطره بچه،بلاخره نفر دومه قلبه شوهرم هستم😔از اینکه مردم میترسن شوهرشون ...

خب منم نفر دوم قلبه شوهرمم

ولی  هیچکس مثل همسر نمیشه بچه هم قسمت خودشو داره و درگیر همسر و زندگی خودش میشه بالاخره

چون بزرگم‌هس جای نگرانی نداره من فکر کردم خیلی بچه س اگر بچه بود مشکل ساز میشد

آدم باید همون موقع جوابشو بده منم اوایل اونجوری بودم هرکاری یا حرفی میزدن نادیده می‌گرفتم بعد ک میوم ...

من پارسال خواهر شوهرم بهم پيام داد و فحش داد بهم بي دليل و من لآل شدم و جواب ندادم. البته از شوهرم ترسيدم كه جواب ندم كه بهم بگه تو جوابش رو نميدادي. اخه خواهر شوهرم يزرگتر هست . فقط پيامها رو به شوهرم نشون دادم و شوهرم هم چيزي نگفت و بروي خواهرش هم نياورد. فقط من كلا قطع رابطه كردم و شوهرم هم ارتباطش خيلي خيلي كم شده. نميدونم سكوت من خوب بود يا نه. 

ولي همش به خودم ميگم من چرا بعد اين همه سال عروس اين خانواده شدن هنوز نميتونم جوابشون رو بدم .

همش از شوهرم ميترسم. چون اون هميشه حق رو به اونها ميداد. البته خودم به شوهرم گفتم بروي خواهرش نياره موضوع پيام رو چون خواهرش واقعا ديونه هست و بدتر ميكنه. الان زندگيمون در ارامش هست ولي همش ناراحت هستم چرا حرف اونهمه يد و بيراه رو ندادم و سكوت كردم. البته بهش گفتم من از خرفهاتون ناراحت نميشم چون به توهين هاي خانوادتون عادت دارم. اخه همشون همينطور بيشعور و بي فرهنگ هستند 

من ساکن تهرانم کالسکه شیر ساز و کل چیز های کوچولوم رو از اپ بی‌بی لایف سفارش دادم. راستش اولش برای خرید اینترنتی سیسمونی یکم حساس بودم، مخصوصاً از بابت اصل بودن جنس‌ها، ولی وقتی سفارشم رسید واقعاً خیالم راحت شد 😊

همه چیز دقیقاً همون چیزی بود که توی سایت دیده بودم، بسته‌بندی خیلی مرتب بود و ارسال هم سریع انجام شد. از پشتیبانی هم هر سوالی داشتم خیلی خوب راهنماییم کردن.

در کل تجربه خرید خیلی خوبی داشتم و چیزی که بیشتر از همه برام مهم بود این بود که محصولات اصل و اورجینال بودن. حتماً برای خریدهای بعدی هم دوباره از بی‌بی لایف سفارش می‌دم 💜👶🏻

https://babylifeshiraz.com/app/

من پارسال خواهر شوهرم بهم پيام داد و فحش داد بهم بي دليل و من لآل شدم و جواب ندادم. البته از شوهرم ت ...

نمیدونم چطور بعضی‌ها شوهرشون مثل موم موشتشونه.اما من می‌شینم  باشوهرم حرف میزنم بیدارش میکنم درسته اوایل مخالفت می‌کرد اما اینقدر از بدی های خواهراش وجاریام گفتم که فهمیده حق باکیه.اگه اونا فحش بدن من جوابشونو ندم خواب نمیبره.یعنی نمیتونم تحمل کنم.منم اوایل عروسیمون جوابشونو نمی‌دادم تحویلم نمیگرفتن فقط حرص میخوردم الان دیگه حرص میدم نه تحویلشون میگیرم نه خونشون میرم نه خونم میان حسرت دیدن منو پسرمو میخورن