2777
2789
عنوان

طلاق........😢😢

| مشاهده متن کامل بحث + 452 بازدید | 35 پست
عزیزم یک پایان تلخ بهتر از یک تلخی بی پایان هست من مجبورم به خاطر بچه هام تحملش بکنم وگرنه اصلا زن و ...

اونی که  میخواستم و میخواستمش.نشد برسیم.فعلا چشمم بستم مگه اونی که میخوام بیاد.

💙تُݧْسی کَٵَنَّکَ لَمْ تَکٌنَ💙               #همیشه_عشق_باشد_همیشه_برکت.        #باشگاه_پرواز                     #استقلالی_درجه_یک

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

از کسی هم که بچه نداره سوال نپرسید چرا تا حالا بچه دار نشدی....شاید مشکل داشته و نتونسته بگه به کسی

ببین اینی که استارتر گفت قضیه اش فرق داره.

سرم درد میکنه نمیتونم توضیح بدم.

ولی اینی که شما گفتی رو چون خودم تجربه کردم بهت میگم.

جوری رفتار کن کسی جرات نداشته باشه به خودش اجازه بده بپرسه.

همه میدونستن اگر همچین سوالی از من بپرسن چنان برخوردی باهاشون میکنم که هیچ کس هیچ وقت حرفی نزد جز زندایی همسرم که چنان توی جمع سکه یه پولش کردم دیگه توی جمعی که من بودم پا نزاشت.

بعدم دخترم رو به فرزندی قبول کردیم و باز هم چنان برخوردی کردم که کسی جرات نداره به دخترم بگه بالای چشمت ابرو هست.

دوستان من نظرمو برای استارتر تاپیک مینویسم.اینو مد نظر داشته باشین. ازین که بهم بگین خوشبحالت متنفرم.

ببین اینی که استارتر گفت قضیه اش فرق داره. سرم درد میکنه نمیتونم توضیح بدم. ولی اینی که شما گفتی ر ...

خدا اجرت بده یکی بچه نداده بچه میاره.یکی این بابای من وقتی مامانم مرد رفت بازن اولش.

اونوقت من تو یازده سالگی شدم مادر خواهر 4 سالم.و دداش 14 سالم شد مرد خونه.

هی زندگی.

💙تُݧْسی کَٵَنَّکَ لَمْ تَکٌنَ💙               #همیشه_عشق_باشد_همیشه_برکت.        #باشگاه_پرواز                     #استقلالی_درجه_یک
خدا اجرت بده یکی بچه نداده بچه میاره.یکی این بابای من وقتی مامانم مرد رفت بازن اولش. اونوقت من تو ی ...

عزیزم ایشالا ازین به بعد هر چی میبینی خیر و خوبی و رفاه باشه.

از ته دلم اینارو گفتم

دوستان من نظرمو برای استارتر تاپیک مینویسم.اینو مد نظر داشته باشین. ازین که بهم بگین خوشبحالت متنفرم.

عزیزم یه عده شعور ندارن فقطم علت طلاق نیست مردم کلا همینجورن میخوان از همه چیز سر دربیارن ‌....

دقیقا.

عزیزم ایشالا ازین به بعد هر چی میبینی خیر و خوبی و رفاه باشه. از ته دلم اینارو گفتم

ممنونم.گلم.6 سال شده دیگه داریم میگذرونیم.ابجیم الان 11 سالش شده و ....

اونی که  میخواستم و میخواستمش.نشد برسیم.فعلا چشمم بستم مگه اونی که میخوام بیاد.

انشاالله بهترین نصیبت بشه و همه این ناراحتی های زندگیت رو با ورودش به زندگیت پاک بکنه ❤

ممنونم.گلم.6 سال شده دیگه داریم میگذرونیم.ابجیم الان 11 سالش شده و ....

یه روز میاد با خودت میگی عجب روزهایی رو گذروندم.

انشاالله بهترین نصیبت بشه و همه این ناراحتی های زندگیت رو با ورودش به زندگیت پاک بکنه ❤

فدات