2777
2789
عنوان

طلاق........😢😢

452 بازدید | 35 پست

‏از کسی که طلاق گرفته یا جدا شده ویا ازدواجِ ناموفقی داشته لطف کنید نپرسید که چی شد جدا شدی شما یک سوالِ مسخره از سرِ کنجکاوی می پرسید ولی او برای جواب دادنش باید تمومِ خاطراتِ تلخ و احساساتِ بدش رو نبش قبر کنه. ...

اولیشم خودم...خیلی سخته بخوای حواب بدی.اگه بخوای جواب بدی باید قلبتو زیر پات له کنی.

💙تُݧْسی کَٵَنَّکَ لَمْ تَکٌنَ💙               #همیشه_عشق_باشد_همیشه_برکت.        #باشگاه_پرواز                     #استقلالی_درجه_یک

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

دقیقا دیشب تجربه ش کردم....

من یک سال و خورده ایه تجربه کردم.البته دلم باش نبود خودش جدا شد.

💙تُݧْسی کَٵَنَّکَ لَمْ تَکٌنَ💙               #همیشه_عشق_باشد_همیشه_برکت.        #باشگاه_پرواز                     #استقلالی_درجه_یک
صحیح اره دیگه کسی که طلاق گرفته لزومی نداره هر چی گذشته به آدمای فضول بگه شاید بعضیاشون دوس ندارن بگ ...

سلام نیما خوبی .... ملکه تاریکی ام کاربریم پریده بود

دوستان دعا میکنید که بعد از محرم و صفر نامزد کنم؟ یک صلوات واسم بفرستین♡
صحیح اره دیگه کسی که طلاق گرفته لزومی نداره هر چی گذشته به آدمای فضول بگه شاید بعضیاشون دوس ندارن بگ ...

دقیقا.

وا ت ک ۱۷ سالته 😑😐

نمتونه ازدواج کرده باشه یعینی.؟؟؟؟

عزیزم یک پایان تلخ بهتر از یک تلخی بی پایان هست من مجبورم به خاطر بچه هام تحملش بکنم وگرنه اصلا زن و شوهر نیستیم بیشتر شبیه همخونه هستیم انشاالله قسمت بهتری نصیبت بشه البته اگر میتونی جنس مخالف رو دوباره قبول بکنی و دوست داشته باشی