2821
2789
چرا کارت چیه رشتت چیه ؟چند سالته 

دارو میخونم، ناراحتم چون کوچکترین اهمیتی به تیپ و قیافه م نمیدادم و حتی تفریح هم نمیکردم الان که ترمای آخر هستم تازه فهمیدم باید چیکار کنم

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

رشتت چیه ؟

تجربی

💚خدای من دستم را بگیر که لحظه ای بی تو تمام میشوم💚❤مولانای جان من ❤حضرت عشق ❤ تو  بیشتر از یک شاعر زبان "احساسات" منی ❤🤎دنیا همه هیچ و اهل دنیا همه هیچ ای هیچ برای هیچ بر هیچ مپیچ🤎🧡چشم تو خواب می رود یا که تو ناز میکنی ؟🧡 💜در من بدمی من زنده شوم یک جان چه بود صد جان منی💜💙ای زندگی،تن و توانم همه تو 🌊جانی و دلی ای دل و جانم همه تو ! تو هستی من شدی از آنی همه من .... من نیست شدم در تو از آنم همه تو !💙💚جان را چه خوشی باشد بی صحبت جانانه؟💚💛نیست نشان زندگی تا نرسد نشان تو...!💛  🖤دوستدارشما:مولانای جان🖤
دارو میخونم، ناراحتم چون کوچکترین اهمیتی به تیپ و قیافه م نمیدادم و حتی تفریح هم نمیکردم الان که ترم ...

از رشتت راضی هستی؟  خب هنوز ۳۰ سالت نشده ک وقت زیاد داری 

چه شغلی ؟ رشته تحصیلی‌تون چی بوده ؟

متاسفانه چون فکر خودمه و نمیخام رقیب پیدا کنم نمیگم

ربطی ب رشته تحصیلی نداره البته بعضی ها هم از رشته تحصیلی واردش میشن ولی من زشتم نیس و میخام اینکارو بکنم

از رشتت راضی هستی؟  خب هنوز ۳۰ سالت نشده ک وقت زیاد داری

از رشته م تا حدودی راضیم  ولی خیلی سخته درساش ،نمیدونم ولی احساس میکنم دیگه دیر شده برای تفریح ، کرونا هم از یه طرف 😕کلا افسرده شدم 

یعنی اونقدر خوش میگذروندم ک خوشی از چشم و دماغو گوشم بیرون بزنه...هعیییی

همون بخدا

همسنای خودمو میبینم همش آه میکشم

در دنیایی که میتونی هر کسی باشی،خودت باش😏😎کاربری مشترک دو نفره با تچکر
همون بخدا همسنای خودمو میبینم همش آه میکشم

از ماست ک برماست...

میگن چی؟؟؟؟ خودم کردم ک لعنت بر خودم باااد.😄😄😅😅😅

تو نمیتونی بری قلبت کلیدش با منه. کاری نکن اخر خط قلب دوتامون بشکنه.خداجونم خودت میدونی چی میخوام، همونی که تو قلبمه🖤
2790
2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز