2821
2789
من تیر ۱۹ سالم میشه😁😀 چ کنم😀

مطالعه کن 

ورزش کن 

هدف داشته باش

رابطه های سمی رو ادامه نده 

سعی کن مستقل بشی

واسه رسیدن ب اهدافم واسم دعا میکنی؟🥺تیکر بارداری نیست😊من همتونو دوس دارم خب؟مهربون باشیم❤🧡💛💚💙💜🤎🖤🤍💖❤🧡💛💚💙💜🤎🖤🤍💖❤🧡💛💚💙💜🤎🖤🤍💖❤🧡💛💚💙💜🤎🖤🤍💖❤🧡💛💚💙💜🤎🖤🤍💖❤🧡💛💚💙💜🤎🖤🤍💖❤🧡💛💚💙💜🤎🖤🤍💖❤🧡💛💚💙💜🤎🖤🤍💖
پسرها هم میتونن جواب بدن؟

وقتی لایک کردین یعنی جواب منم میخواین بدونین🙂..

من اول از همه‌میرفتم سربازی بعد میومدم دانشگاه و حتما تو یه رشته ورزشی حرفه ای می شدم..اما‌دانشگاه تنبلم کرد 

-مرد هستم-در مطالب خصوصی مربوط به خانوم ها ، شرکت نمیکنم.

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

مطالعه کن  ورزش کن  هدف داشته باش رابطه های سمی رو ادامه نده  سعی کن مستقل بشی

مرسییی که راهنماییم کردین🤩🤩❤️

زندگی دروغ بود،ما برای ماشین بازی پا به زمین گذاشتیم🚘🌍🇫🇷405🇫🇷لاتِ دلفینی مامانشه🫠🤤❤️

حتما یه مهارت یاد میگرفتم که بتونم باهاش پول در بیارم و مستقل بشم 

خیلیییییییی اشتباه کردم  زور زدم برم دانشگاه اخرشم بیکار بچرخم 

تو سی سالگی برم دنبال مهارت😑

دخترااااا کار کنید  هر کاری شده  حتی  نیمه وقت  با حقوق کم 

ولی سعی کنید  مستقل شید 

من ۱۸ سالمه

فعلا وقتم رو درسه

بعد کرونا انشالله باشگاه و زبان انگلیسی فول میشم

💚خدای من دستم را بگیر که لحظه ای بی تو تمام میشوم💚❤مولانای جان من ❤حضرت عشق ❤ تو  بیشتر از یک شاعر زبان "احساسات" منی ❤🤎دنیا همه هیچ و اهل دنیا همه هیچ ای هیچ برای هیچ بر هیچ مپیچ🤎🧡چشم تو خواب می رود یا که تو ناز میکنی ؟🧡 💜در من بدمی من زنده شوم یک جان چه بود صد جان منی💜💙ای زندگی،تن و توانم همه تو 🌊جانی و دلی ای دل و جانم همه تو ! تو هستی من شدی از آنی همه من .... من نیست شدم در تو از آنم همه تو !💙💚جان را چه خوشی باشد بی صحبت جانانه؟💚💛نیست نشان زندگی تا نرسد نشان تو...!💛  🖤دوستدارشما:مولانای جان🖤
همون دیگه هنوز نوزده نشدی که دوست داری ببینی ما چی دوست داریم😄

آره 😅

💚خدای من دستم را بگیر که لحظه ای بی تو تمام میشوم💚❤مولانای جان من ❤حضرت عشق ❤ تو  بیشتر از یک شاعر زبان "احساسات" منی ❤🤎دنیا همه هیچ و اهل دنیا همه هیچ ای هیچ برای هیچ بر هیچ مپیچ🤎🧡چشم تو خواب می رود یا که تو ناز میکنی ؟🧡 💜در من بدمی من زنده شوم یک جان چه بود صد جان منی💜💙ای زندگی،تن و توانم همه تو 🌊جانی و دلی ای دل و جانم همه تو ! تو هستی من شدی از آنی همه من .... من نیست شدم در تو از آنم همه تو !💙💚جان را چه خوشی باشد بی صحبت جانانه؟💚💛نیست نشان زندگی تا نرسد نشان تو...!💛  🖤دوستدارشما:مولانای جان🖤
منظورت از ساخت آینده چی ؟ 

مثلا من ب موسیقی و نقاشی علاقه دارم ولی الان وقتش نیس

برا خودم ی شغل پیدا کردم ک سالانه اولش 70 میلیون بعد 130 تا 240 اگه خوب پیش بره تا 500 هم درامد میده

و آینده منو میسازه

دقیقا👌👌👌

یعنی اونقدر خوش میگذروندم ک خوشی از چشم و دماغو گوشم بیرون بزنه...هعیییی

تو نمیتونی بری قلبت کلیدش با منه. کاری نکن اخر خط قلب دوتامون بشکنه.خداجونم خودت میدونی چی میخوام، همونی که تو قلبمه🖤
2790
2823
2791
2779
2792