2777
2789

منی که ندارم و تا حالا نداشتم حتما بدبخت ترینم دیگه!  

عشقم را در سرم دفن کردم و مردم پرسیدند چرا سرم گل داده است چرا چشمانم مثل ستاره میدرخشند و چرا لب هایم از صبح روشن ترند کسی نمیتواند عشق را بکشد اگر در خاک دفنش کنی دوباره میروید....!!! ❤❤

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

چرابدبخت اجی خوشبخت ترینی

100 درصد خوشبخت ترینمممممممممممم که به حرف یسری پسر خیابونی اهمیت نمیدم اینو گفتم شما ملاک خوشبختی رو بیرون رفتن با یه پسره ببخشید ولی علاف نبینید

عشقم را در سرم دفن کردم و مردم پرسیدند چرا سرم گل داده است چرا چشمانم مثل ستاره میدرخشند و چرا لب هایم از صبح روشن ترند کسی نمیتواند عشق را بکشد اگر در خاک دفنش کنی دوباره میروید....!!! ❤❤
من 4سال بارلم هستم بعد4سال دیررفتن بیرون سخته برام

بله  

به خدا سمت درس دیگه نمیرم مامانم میگه پدرت خونه توچجوری میخوایی بری بیرون این همه میرن چجوری میزن خو ...

دوست عزیز من کلا با این روابط مشکل دارم و غرورم اجازه نمیده با یه پسر علاف صحبت کنم هر چقدرم موقعیتش خوب باشه تا وقتی به پدرومادرم نگفته باشه از نظر من ارزش فکر کردنم نداره چه برسه به وقت گزاشتن 

شما چند سالتونه دقیقا ؟! چرا به درس فکر نمیکنی ص 5 تاپیک منو بخون تا متوجه بشی پسرا چه شخصیتی دارن اگه الان خودت به خودت اهمیت ندی بعدا پشیزی برای اون فرد اهمیت نداری

من 18سالمه درسته ولی عاشق شدم همه پسرا ک مثل هم نیستن

عشق کشکه ها همه پسرا مثل هم نیستنم کشکه عزیزم ذات پسرا عین همه مطمئن باش 

برو درستو بخون بزار بری دانشگاه اولویت اول زندگیت خودت باش نه اون علاف عزیز من آخه شما جای خواهر کوچیکه منی چیه این احساسات مزخرف که اسم عشق روش میزاری بعدا پشیمون میشی میای تاپیک میزنی ولم کرده چطور فراموشش کنم

به خودت بیا اینا عشق نیست اینا قاطی شدن هورموناست که برای همه دخترا پیش میاد فقط باید درست هدایتش کرد 

خیلی خوبه اینجوری

فکر میکنی برای من آسون بود خودمو آکبند نگه دارم اونم تو جو کثیف شهر ما و دوستایی که هر ماه با یه نفر بودن فقط کافیه یکم بیشتر از سنت درک کنی اون موقع متوجه میشی ای وای اون سنی که میتونستم لذت ببرم خودمو رشد بدم به خودم برسم و باعث پیشرفت خودم باشم داشتم به علافی فکر میکردم که ارزش هیچی نداشت اینا سنش الان نیست