2777
2789
عشق کشکه ها همه پسرا مثل هم نیستنم کشکه عزیزم ذات پسرا عین همه مطمئن باش  برو درستو بخون بزار ...

دلم خواستگاری کردازپدرم منو5بارپدرم میگه ن ن خونه داره ن ماشین بهونا میاره مامانم دوست داره خیلی درست بشع

دلم خواستگاری کردازپدرم منو5بارپدرم میگه ن ن خونه داره ن ماشین بهونا میاره مامانم دوست داره خیلی درس ...

چیزی که پیر تو خشت خام میبینه جوون تو آینه نمیبینه پدرت حق داره کاملا حتما چیزی میدونه شما هم الان ذوق نکن خواستگاری کرده ازت اصلا گیریم اومد خواستگاریت و رفتین سر خنه زندگیتون و یه زندگی معمولی داشتین بعدا بچه ات بیاد بگه مامان چرا مثل مامان دوستم دکتر یا مهندس یا معلم یا .... نیستی چی جوابشو میدی چی میخوای بگی به اونکه تو رو الگوی خودش قرار میده میخوای بگی بهترین روزای زندگیمو تو اتاق منتظر بودم تا بابات بیاد منو بگیره و خودمو با جمله حوصله درس ندارم قانع کردم اصلا نمیتونی اینا رو بهش بگی یکم بیشتر فکرکن

عشقم را در سرم دفن کردم و مردم پرسیدند چرا سرم گل داده است چرا چشمانم مثل ستاره میدرخشند و چرا لب هایم از صبح روشن ترند کسی نمیتواند عشق را بکشد اگر در خاک دفنش کنی دوباره میروید....!!! ❤❤

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من الان 20 سالمه و خواستگارام همه تحصیلکرده و سرشناس و خونه و ماشین و شغل دارن میان جلو میخوام خفشون کنم که چرا تو این سن فکر میکنن من میخوام ازدواج کنم ملاکای الان من با 18 سالگیم خیلیییییییییییییییییییییییی فرق داره چرا میخوای با دستای خودت زندگیتو نابود کنی آخه اینهمه آینه عبرت جلوته خوب درس بگیر ازشون نباید که خودت حتما شکست رو تجربه کنی همه حرفای الان من حرفه اگه تو جدی نگیری و بهشون توجه نکنی

عشقم را در سرم دفن کردم و مردم پرسیدند چرا سرم گل داده است چرا چشمانم مثل ستاره میدرخشند و چرا لب هایم از صبح روشن ترند کسی نمیتواند عشق را بکشد اگر در خاک دفنش کنی دوباره میروید....!!! ❤❤
چیزی که پیر تو خشت خام میبینه جوون تو آینه نمیبینه پدرت حق داره کاملا حتما چیزی میدونه شما هم الان ذ ...

چون تحت تاثیر دیگران قرارگرفتم هرخواستگاری ک میاد میگم ن میگم میخوام درس بخونم بخاطر این ک پورم راضی شع به رلم برسم

دقیقا همینطور بهم گفت درست تموم شد دانشگاه کنسل

ببخشید من بودم میزدم تو دهنش و کات میکردم نیومده التیماتوم میده این بعدا ازون مردسالارهاست بیشخصیت اه ناراحت نشیا گاهی از سادگی هم جنسام حرصم میگیره

من الان 20 سالمه و خواستگارام همه تحصیلکرده و سرشناس و خونه و ماشین و شغل دارن میان جلو میخوام خفشون ...

چراتوجه میکنم جدی میگیرم من نمیتونم رلمو ول کنم چون عاشقشم چون خودت تجربه نکردی کاشکی عاشق نمیشدم

چون تحت تاثیر دیگران قرارگرفتم هرخواستگاری ک میاد میگم ن میگم میخوام درس بخونم بخاطر این ک پورم راضی ...

اخه چراااااااااااااااااااااااااااا باید تو این سن ازدواج کنی چرااااااااااااااااااااااااا

ببخشید من بودم میزدم تو دهنش و کات میکردم نیومده التیماتوم میده این بعدا ازون مردسالارهاست بیشخصیت ا ...

ن میفهمم چی میگی نمیدونم اصلااااچراعاشق شدم چجوری عاشق شدم14سالم بودبارلم اشناشدیم

اخه چراااااااااااااااااااااااااااا باید تو این سن ازدواج کنی چرااااااااااااااااااااااااا

من مگه دوست دارم خانوادم مقصرن من کلاس هفتم بودم تاپاعقدداشتم میرفتم ک بهم زدم

چراتوجه میکنم جدی میگیرم من نمیتونم رلمو ول کنم چون عاشقشم چون خودت تجربه نکردی کاشکی عاشق نمیشدم

اشتباه میکنی فقط همین یبار گفتم دوباره میگم این عشق نیست پس نگو عاشقی تجربه نکردی چرا تجربه کردم من عاشق خووودمم خانوادم خدااااام و اهدافم عشقی که مطمئنم خیانتی توش نیست عشقی که از بیان و عیان کردنش ابایی ندارم عشقی که مصمم هستم توش و مطمئنم پاداش آکبند نگه داشتن خودم یه عشق مستدام و توام با آرامشه 

الان چیزای مهم تری به جز رل هست که باید بهشون فکرکنی 10 سال بعد به این حرفم پی میبری

ن میفهمم چی میگی نمیدونم اصلااااچراعاشق شدم چجوری عاشق شدم14سالم بودبارلم اشناشدیم

پرتش کن از زندگیت بیرون اگه خودتو دوست داری و برای خودت مهمی 14 سالگی و معیار درررررست برای ازدواج محااااااااله

من مگه دوست دارم خانوادم مقصرن من کلاس هفتم بودم تاپاعقدداشتم میرفتم ک بهم زدم

تاپیک منو خوندی عزیزم خانواده منم بدشون نمیاد با یکی ازون پسرای به ظاهر موجه ازدواج کنم ولی دیشب به مامانم گفتم نمیخوام ازدواج کنم تا خودم بگم و آمادگیشو بدست بیارم اگه منطقی بگی مطمئن باش قبول میکنن ولی اگه بخوای درس بخونی وگرنه اگه بخوای زانوی غم بقل بگیری و بشینی و کاری نکنی همون بهتر بری برای پسر زبون نفهم مردم غذا بپزی بعد دو سالم کهنه بشوری ( ناراحت نشیا تند میگم به خودت بیای)