2777
2789
عنوان

افسردگییی

| مشاهده متن کامل بحث + 146 بازدید | 25 پست
خداراشکر خیلی خوشحال شدم برات عزیزم دیگه برنگشت سراغت؟چه قرصی خوردی؟رفتی پیش روونمزشک؟هرجایی رفتی مم ...

آره من پیش روانشناس اول رفتم گفت باید دارو هم بخوری و به روانپزشک هم ارجاعم داد. روان درمانی هم هر هفته میرفتم تا چندماه.

من البته مشکلم حاد بود، افسردگی شدید بود و تو استرس های شدید پایان نامه م هم بودم.

من حدود یک سال دارو خوردم. وسطش بی هماهنگی دکترم خودم دارو رو قطع کردم، بعد یه مدت افسردگی م برگشت ولی باز دارو رو شروع کردم و دیگه با هماهنگی دکتر قطع کردم و دیگه مشکلی ندارم.

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

آره من پیش روانشناس اول رفتم گفت باید دارو هم بخوری و به روانپزشک هم ارجاعم داد. روان درمانی هم هر ه ...

خداراشکر منم افسردگی دارم چون من قبل کرونا واقعا هفته دو یا سه بار به همسایه هان سر میزدم بچه هاشونو بغل میکردم خیلی نی نی کوچولو دوس دارم🥺😍😻ولی الان دیگه جوری ندیدمشون ک همیشه میگم یعنی الان داره راه میره الان حرف میزنه ؟ ۶ماهش بوده دیدمش نمیدونم ۴ یا ۶ همین حول و هوشا ولی الان دیگه یه سالش میشه کم کم تو ۶ ماهگی هم تو کوچه دیدمش با مامانش فقط حدود۳دقیقه بود😥😂

در زمینه قنادی هر سوالی داشتید بپرسید✌🏻

خداراشکر منم افسردگی دارم چون من قبل کرونا واقعا هفته دو یا سه بار به همسایه هان سر میزدم بچه هاشونو ...

عزیییزم

چه سخت، هوا یه ماه دیگه خوب میشه. اگه میتونی شروع کن با دوستات و همسایه ها توی حیاط ساختمون یا پارک قرار بگذارید، یا قرار پیاده روی با هم بگذارید.

من دوسه سال افسردگی خفیف داشتم، دنبالشو نگرفتم یهو حمله افسردگی شدیدی بهم دست داد. شما حتما پیگیری کن و درمان کن که ادامه پیدا نکنه و شدید نشه عزیزم.

عزیییزم چه سخت، هوا یه ماه دیگه خوب میشه. اگه میتونی شروع کن با دوستات و همسایه ها توی حیاط ساختمون ...

چشم عزیزم حتما میرم سراغش ولی خب مشکل اینماس ک من غریبم جای نزدیکس ندارم ک برم خونمونم اپارتمانی نیس ویلاییه همسایه همون دور و ورمونن اگه این مرغ و خروسا نداشتیم الان بدتر افسرده بودم کل همسایا هامون مرغ دارن صبح گااه موقع نماز صبح اواز میخونن واقعا واقعا روزم عوض میشه 😻😻

بر‌روانشناس اول

من دکتر روانشناس خودمو میتونم بهت معرفی کنم کارش عالیه 

خودم تحت درمانش هستم 

تهرانه اما گویا تو شیرازی

میتونی ازش وقت انلاین بگیری با تماس تصویری باهاش صحبت کنی 

اگر راهی نبود راهی بساز ...
بر‌روانشناس اول من دکتر روانشناس خودمو میتونم بهت معرفی کنم کارش عالیه  خودم تحت درمانش ...

‌ممنون میشم بهم معرفی کنی؟فقط تماس تصویریه؟نمیشه چت کرد؟زن یا مرد.؟

‌ممنون میشم بهم معرفی کنی؟فقط تماس تصویریه؟نمیشه چت کرد؟زن یا مرد.؟

دکترم خانم هست

اره تماس تصویریه ، عزیزم رواندرمانی که با چت و تلفن نمیشه  تا تو رو نبینه‌چجوری بهت کمک کنه ؟ 

بهم پیام بده برات بفرستم شمارشو

اگر راهی نبود راهی بساز ...