2777
2789
عنوان

افسردگییی

146 بازدید | 25 پست

بچه ها چیکار کنم افسرده شدم تو خونه بخدا فوبیای مرگ عزیران دارم خر لحظه ترس دارم اصلا هیچ لحظه بهم خوش نمیگذره هرجا که باشم بعضی جاها ک میخونم نوشته حس میکردم یه اتفاقق بدی مس افته افتاد و یکی از دوستام مدرد از اسن بیشتر میترسم فوبیای مرگ عزیران مگه یه چیز طبیعی نیست؟بیشتر نگران اینم کا خدای نکرده اینجور بشه           کسی اینجور بوده هرکاری میکنم نمیشه از خودم دورش کنم فقط دیشب کمی زودتر خوابیدم بهتر بودم اگه اینجوری بودین و با راه حلی بهتر شدین بهم بگین منم استفاده کنم شاید بهتر شدم   .مرسی 

در زمینه قنادی هر سوالی داشتید بپرسید✌🏻

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

عزیزم این فوبیای مرگ عزیزان نیست به این میگن اختلال وابستگی شایدم ptsd باشه چطوری خودتون تشخیص میدین ...

خب باید چطوری درمانش کرد،؟

برو پیش روانشناس و روانپزشک، یه جور وسواس فکری هست عزیزم

مرسی که انقد راهنمایی میکنید🌸ولی خب تو این اوصاع نمستونم برم  آنلاین نمیدونین جایی رو بهم نعرفیی کنین؟؟؟

مرسی که انقد راهنمایی میکنید🌸ولی خب تو این اوصاع نمستونم برم  آنلاین نمیدونین جایی رو بهم نعرف ...

آنلاین نمی‌شناسم عزیزم متاسفانه.

به خاطر کرونا میگی؟ روانپزشک که یه ویزیت میخوای بری. روانشناس هم که فقط دونفر تو اتاق هستید. البته شاید اگه مشکل خاص دیگه ای نداشته باشی یه داروی کوچیک برات کافی باشه و نیاز خاصی به روان درمانی هم نداشته باشی.

من خودم دوره ای که افسردگی و وسواس فکری شدید داشتم، به شدت ترس از دست دادن عزیزانم رو هم داشتم. داروهارو که شروع کردم دوسه هفته ای برطرف شد مشکل خداروشکر‌

آنلاین نمی‌شناسم عزیزم متاسفانه. به خاطر کرونا میگی؟ روانپزشک که یه ویزیت میخوای بری. روانشناس هم ک ...

خداراشکر خیلی خوشحال شدم برات عزیزم دیگه برنگشت سراغت؟چه قرصی خوردی؟رفتی پیش روونمزشک؟هرجایی رفتی ممنون میشموبه منم معرفی کنی

یادش بخیر پارسال برا یه دختره 2ساعت راهکار نوشتم اخرش گفت نه من اهل خوددرمانی نیستم     ...

😂😂ادم نمیشه خودشو درمان کنه سخته😕😂

آنلاین نمی‌شناسم عزیزم متاسفانه. به خاطر کرونا میگی؟ روانپزشک که یه ویزیت میخوای بری. روانشناس هم ک ...

کلا رام خیلی دوره نمیتونم برم تو این اوضاع 😫😫😫

عزیزم راستش من خودم مشاورم  اما نمیتونم بهتون اینجا ادرس یا شماره تلفن بدم  شما ساکن تهر ...

عه واقعا؟ درخواست دوستی بدم بهت میدی؟ن عزیزم من طرفای شیرازم یه چند ساعت اینور تر شیراز