رفته بودیم مسافرت خانوادگی تو اتوبوس بودیم بعد من احساس کردم ک ی چی داره ازم میره بعد ک رفتیم دستشویی دیدم بعله پری شدم چند تا دستمال گذاشتم بعد سوار اتوبوس شدم خیلی بد بود نزاشتم هیچ کی بفهمه
ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.
من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.
من تو خونه عموم بودیم ولاس هفتم بودم 😁😁 مهمونی های عید بود ... اینقد ذوق زدم که نگوو 😂😂😂
تو فضای مجازی خیلی سو تفاهم ایجاد میشه و هر کسی با لحن خودش نظر میده و دیگری با لحن خودش نظر رو میخونه و سلیقه ها و فرهنگها فرسخ ها متفاوته اگه سوتفاهمی پیش اومده و امد همدیگه رو ببخشیم .
من یادمه ۱۳سالم بودپریود شدم همون موقع هم پسر خالم اومد خونمون😐😐😐منم نمیخواستم کسی بفهمه ولی رفتارم خیلی مشکوک بود آخرش مامانم فهمید
🤲خدایا خیلی انتظار سخته اینکه ندونی باید منتظر باشی یا بیخیال بشی ، خدایا هیچ وقت هیچ زنی رو ناامید نکن از مادر شدنش😔چون درد داره اینکه آدم ندونه قراره مادر بشه یان ،از ی جایی ب بعد خودشو میزنه ب بیخیالی ولی این بیخیالی نیس حس ناامیدی هس ک تو وجود اون زن ایجاد شده😢خدایا ب همه منتظرا بچه بده ب منم بچه بده ۵ سال شد دیگه خسته شدم همسرمم ازم سرد شده دلش بچه میخواد حق داره خدایا خودت دل همسرمو شاد کن
من خونه مامان بزرگم بودم ک وسواس داره دیگه بقیشو خودتون تصور کنین چی شد
من قدرت تصورم ضعیفه بگو زود بگو
تصورم از رابطه ادمای ظالم با خدا اینجوره که وقتی ی ادم ظالمی ظلم میکنه و کارای بد میکنه خدا از اون بالا تشویقش میکنه و لذت میبره و میگه بزن قَدِش خیلی باحال بود.بازم از این کارا بکن.وگرنه این حجم از ظلم و ظالم و به قدرت رسیدنشون و تاوان پس ندادنشون عادلانه نیست.