2821
2789

خدا حفظش کنه برات 💛😃

شازده کوچولو به حرفش ادامه داد : « شماها خیلی زیبایید اما تو خالی هستید برای شما نمی شود مرد البته مطمئناً گل من هم از نگاه یک رهگذر عادی ،شبیه شماست؛ اما برای من او خیلی مهمتر از همه ی شماست،به خاطر اینکه او تنها گلی است که به او آب داده ام،تنها گلی که او را در زیر حباب شیشه ای قرار داده ام ،تنها گلی که برایش حفاظی درست کرده ام،تنها گلی که کرمهای روی آن را کشته ام البته به جز دو یا سه کرمی که برایش تبدیل به پروانه شوند او تنها گلی است که به غرولندها یا خودستاییها،یا گهگاه سکوت او گوش داده ام. به خاطر اینکه او گل سرخ من است.🧸🫀

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

تواین لحظه قشنگ دعاکن مشکلاتم حل بشه😔😔😔واس امضام دعام کن

یه صلوات مهمونم کنید😔💝برام دعاکنید درحال جدایی هستم بخاطرخیانت.تهمت.حرف ناحق.دهن بینی.کتک زدن.....من کتک خورم ملس😭خدالعنتش کنه غرورم له شده زنانگی من له شده غرورم آسیب دیده وقتی ازم نمیدونی قضاوتم نکن ....🤙خدایی حوصله بحث ندارم ریپلای نکنید....بالا رو بخون ازدرد دلم بفهم....من بدنم همش زخمه همش....
الهی امین عزیزم  غصه نخور خدا بزرگتر از همه مشکلات تو

توروخداتواین لحظه یادمنوامثال من باش قلبموشکسه😔

یه صلوات مهمونم کنید😔💝برام دعاکنید درحال جدایی هستم بخاطرخیانت.تهمت.حرف ناحق.دهن بینی.کتک زدن.....من کتک خورم ملس😭خدالعنتش کنه غرورم له شده زنانگی من له شده غرورم آسیب دیده وقتی ازم نمیدونی قضاوتم نکن ....🤙خدایی حوصله بحث ندارم ریپلای نکنید....بالا رو بخون ازدرد دلم بفهم....من بدنم همش زخمه همش....

واییییی چه حس خوبی داره 😍😍😍😍

خدا حفظش کنه 🥰😍😍😍😍😍

تو رو جون هرکی دوست دارید با دیدن این همه بدبختی بچه نیاریدد💔 اینو بخون 🖤و یک دقیقه روش فکر کن اگه الان بچه دارید یا باردارید امیدوارم بهترین و آزادانه ترین زندگیو براش بسازید🍃 داشتم به خدای رنگین کمون عادت میکردم که بارون اومد و یادم داد....💔🥀بچه ها نخندینا...
مرسی عزیزم‌ خیلی😍😍😍 دستشم داغ بود اصلا دلم غش رفت برلش فسقلی رو  خواستم گاز گازیش کنم😅😅 ...

😍😍😍😍😍😍

آره خیلی حس خوبیه 🥰😍😍😍😍😅😅😅😅

تو رو جون هرکی دوست دارید با دیدن این همه بدبختی بچه نیاریدد💔 اینو بخون 🖤و یک دقیقه روش فکر کن اگه الان بچه دارید یا باردارید امیدوارم بهترین و آزادانه ترین زندگیو براش بسازید🍃 داشتم به خدای رنگین کمون عادت میکردم که بارون اومد و یادم داد....💔🥀بچه ها نخندینا...
2824
2823
2791
2779
2792
داغ ترین های تاپیک های امروز