2777
2789
عنوان

زخم روده

72 بازدید | 6 پست

من کامل خونریزی هام قطع شده بود😭الان بعد ۲ ماه اینا بازم خون میاد اخه چرا😭این عادیه تو کسایی که کولیت دارن؟بعد یه مدت باز شروع میشه و قط میشه؟ای خدا بسه دیگه

تو ناخن کاریم ادعا دارم🥰👌🏻#nail artist 

عزیزم کولیت اولسروز داری؟

بابونه و روغن زیتون

هرچیزی که ضد التهاب هست ( مثل کورکومین داروی گیاهی)

استرس نباید داشته باشی

با همه اوکیم و ریپلای هارو میخونم در صورتی که دور از ادب باشی یا پافشاری برای مطلب غیر علمی داشته باشی جواب نمیدم 👋👋

عزیزم کولیت اولسروز داری؟ بابونه و روغن زیتون هرچیزی که ضد التهاب هست ( مثل کورکومین داروی گیاهی)است ...

اولسراتیو بود فک کنم بعد ۲ ماه ک خونریزی نداشتم لعنتی دوباره شروع شد خون ابه و خونریزی دارم ای خدا خسته شدم😭😭😭😭😭

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

اولسراتیو بود فک کنم بعد ۲ ماه ک خونریزی نداشتم لعنتی دوباره شروع شد خون ابه و خونریزی دارم ای خدا خ ...

عزیزم من عمم داشت هی خون ریزی هی قطع شد

الان خدا رو شکر قطع شد

یعنی منظور که فک نکن همیشه همینه

ولی مدیتیشن کن باشه؟

با همه اوکیم و ریپلای هارو میخونم در صورتی که دور از ادب باشی یا پافشاری برای مطلب غیر علمی داشته باشی جواب نمیدم 👋👋

عزیزم من عمم داشت هی خون ریزی هی قطع شد الان خدا رو شکر قطع شد یعنی منظور که فک نکن همیشه همینه ولی ...

ذهنم آروم نیست دارم گریه میکنم

فکر میکردم با دوز های سنگین داروهام دیگه کامل قطع شده

ولی نشده بازم خون میاد😭خیلی خستم خیلی😭

ذهنم آروم نیست دارم گریه میکنمفکر میکردم با دوز های سنگین داروهام دیگه کامل قطع شدهولی نشده بازم خون ...

عزیزم باور کن قابل حله بزار من درخواست بدم از عمه ی سری چیز برات بپرسم بهت بگم

خیلی قابل کنترله

گریه و غم و غصه بدترش میکنه عسل